Műsorújság
RTL Most

Lakótársai érzelmeivel játszik Simon és beköltözött gyúrós Józsi

Simon átvette az uralmat a lakók érzelmei felett és már az első este kiborította társait viselkedésével. Az adás végén pedig beköltözött Józsi, aki alig várja, hogy a villalányok „ráraboljanak a harcsájára”.
Bence az adás elején közölte a lakókkal, hamarosan egy új taggal bővül a Villa, majd kezdetét vette az első este összefoglalója.

Elsőként Aurelio, Alexa és Charlotte költözhetett be a Villába. Mikor meglátták az új otthonukat, óriási üdvrivalgásban törtek ki. Zsolt és Simon is hasonlóképp vette szemügyre a Villát. A gyors ismerkedés után Charlotte és Alexa máris azon törte a fejét, hogy melyik fiúra nyomulhatna rá az elkövetkezendő hónapokban. A férfifaló lány minden csáberejét bevetette, hogy felkeltse Zsolt érdeklődését, de a fiú inkább Izát tüntette ki figyelmével, ez pedig nagyon bosszantotta.

Az első nagy méregetések után az első nagy összeveszés is megtörtént. A macho Zsolt ugyanis „narkósnak” nevezte a csodabogár Simont, aki ezen annyira megsértődött, hogy bosszút forralt új lakótársa ellen. Ott bántotta, ahol a legjobban fájt neki: almacsutkát tett keresztlánya zoknijába. Úgy látszik terve sikerült, mert Zsolt nagyon nagy haragra gerjedt.

Az első csókra sem kellett sokat várni, mivel Alexa egy kicsit sem vesztegette az idejét és rámozdult Aureliora. Közeledését a fiú először elutasította, majd végül egy csókkal viszonozta. Egyedül Simon nem vette ki a részét az ismerkedős bulizásból, kívülről figyelte társait. Először csak szemlélődött, majd egy megdöbbentő lépésre szánta el magát. Úgy döntött, megnézi, hogyan reagálnak új lakótársai arra a hírre, hogy feladja a játékot. A riportszobában aztán elárulta, hogy ez csak egy kísérlet volt, hogy meglássa társai igazi arcát.

Végül pedig elérkezett az idő, hogy a nézők megismerjék a hetedik villalakót: Józsit.
Gyúrós Józsi imád gyúrni, nincs rossz tulajdonsága, nem tartja magát szürke patkánynak és kíváncsian várja, hogy melyik villalány rabol először rá a harcsájára.

Legnézettebb videók