Műsorújság
RTL Most

Végig viszi-e a tervét Krisztián a Kihíváson?

Egy taktikai Kiválasztáson már túlvagyunk, Csoki magára pakoltatta a jeleket, hogy eltávolítsa Ginut, és neki sikerült is visszatérni. Vajon ez Krisztiánnak is menni fog?

Még Csoki Párbaja előtt zajlottak a taktikai megbeszélések arról, hogy Krisztián szeretné magára pakoltatni a jeleket és eltávolítani Adrit a Villából. A múlt vasárnapi Kihíváson azonban láthatóan több jelet kapott, mint amennyire számított és közel sem biztos, hogy még mindig olyan bátran indul neki a Párbajnak, ahogy azt korábban gondolta.
 

„Van itt olyan ember, aki számomra elviselhetetlen, és én úgy vagyok ezzel, hogy jobb, ha az ember a saját kezébe veszi az irányítást!” - nyilatkozta a Kiválasztást követően Krisz.


Tény, hogy Adrinak vele és a barátnőjével, Viviennel is volt több konfliktusa, ami miatt még mindig van oka összecsapni a szőkeséggel. De az is előfordulhat, hogy meghátrál és mást választ. Vajon ki lehet még benne a pakliban?


Zsuzsu kihívására is van esély, hiszen vele sem egyszer veszett össze Krisztián, a legutóbbi üvöltözős vita után még a bocsánatkérésében is benne hagyott jó néhány sértést, degeneráltnak nevezte a lányt. Ráadásul a Kiválasztáson Zsuzsura tette a jelét, lehet, hogy ez azt is jelenti, hogy őt viszi Párbajozni? Kérdés, hogy elgondolkodik-e azon, van-e esélye egy nála sokkal szerethetőbb karakter ellen visszatérni.


Az is előfordulhat, hogy megijed és próbál gyenge játékost választani, aki ellen nagyobb eséllyel térhet vissza a Villába. És ki más is lenne nélkülözhetőbb a szemében, mint Lacika, aki eddig semmilyen eseményt nem generált, nem fordított meg helyzeteket és alig lehet észrevenni a jelenlétét. Ráadásul Lacika a Kiválasztáson úgy fogalmazott, egyre jobban undorodik Krisztiántól. Ez is indok lehet arra, hogy a nagyszájúságból némiképp visszakozva ne a lányok valamelyikére, hanem a szótlan Lacikára kerüljön a kék kendő.
 


Vivient nagyon megviselte, hogy Krisztián kapta a legtöbb jelet vasárnap, mert nem akarja elveszíteni villabeli szerelmét, és bár a srác viccből azt mondta, hogy őt fogja kivinni Párbajozni, erre igen kicsi az esély, annak ellenére is, hogy néha Krisztián féltékenysége miatt összevesznek.


Hunor szerint nem fér meg két dobos egy helyen, ráadásul ugyanabban a hónapban is születtek Krisztiánnal, ezért rátette a jelét a Kiszavazáson, majd sok sikert kívánt neki. A srác ráadásul sokszor oltogatja és kóstolgatja Kriszt, azonban nagyobb konfliktusuk még nem volt. Ennek ellenére megkaphatja a kék kendőt Krisztiántól?


Bár Era tartotta a szavát, és úgy tett, ahogy ígérte, Krisztián mégis bizalmatlan vele kapcsolatban, mert szemet szúrt neki, hogy a háta mögött szervezkedett a lány. Rafináltnak tartja, ráadásul Mikuláskor Era Krisztiánnak adta az egyik virgácsát. Lehet, hogy ezzel jelezni próbált, hogy mégsem annyira felhőtlen a kapcsolatuk?


Krisz még anno kiállt Greg mellett, amit a sellő srác mindenképpen viszonozni akart. Ugyan Greg múltkor megígérte, hogy csak egyszer követi el azt a hibát, hogy olyanra teszi a jelét, aki megkéri rá, mégis Krisztiánra szavazott a Kiválasztáson. Ezzel kvittek lettek, vajon a továbbiakban van félnivalója a Ken hasonmásnak?


Roli szerint nem nevezhető taktikának az, ha valaki magára pakoltatja a jelet, ugyanakkor ő is ígéretet tett Krisznek, amit be is tartott. Ezzel vajon sikerült bebiztosítania a pozícióját?


Mivel Csokival rendíthetetlen Krisztián barátsága, ezért igazán nagy fordulat lenne, ha őt vinné Párbajozni a srác. Ebből kifolyólag Reni neve sem valószínű, hogy felmerül a kiválasztott fejében, hiszen szinte minden titkát megosztja vele a lány, és Csokit sem biztos, hogy magára akarja haragítani Krisz.
 

 

Legnézettebb videók