KERESÉS search-close

Nem húzták be a kéziféket a Villalakók

szerző:
2018.11.22. 13:30

A hódítókból hősszerelmesek, a csendes fiúból Villabika, az erkölcscsőszből pedig pasifaló lett. Mi történik itt?

Nem húzták be a kéziféket a Villalakók

Radicsot teljesen váratlanul érte, hogy ő veszítette el a ValóVilág 9 első Párbaját. Meg volt róla győződve, hogy a kiesése után a Villaélet ellaposodik, nem fog történni odabent semmi. De nem is tévedhetett volna ennél nagyobbat. Még csak három napja esett ki Radics a játékból, máris feje tetejére állt az élet a Villában. A lakók közül van, aki csendes megfigyelőként, mások provokációval keresik a választ a kérdéseikre: kivel érdemes új szövetséget kötnöm? Mi történik, ha a másikat provokálom?

Egy latin szappanopera kreátorai is megirigyelnék, ami a Párbaj utáni bulin történt a ValóVilágban. A nagy hódító, Csoki belesodródott egy helyzetbe, pontosabban Erával egy nyelves csókba, amit pár hete még büszkén vállalt volna, most azonban rögtön feleszmélt, menekülőre fogta és azonnal bevallotta Reninek a csalfaságát. „Én egy lelkiismeretes fiú vagyok, igazából amit csinálok, felvállalom. Most is úgy éreztem, el kell mondanom, nekem úgy tiszta a lelkem” – mondta a kétségbeesett Csoki a riportszobában.

Bár az esemény előtt Hunor nyelve már megfordult Zsuzsu és Gina szájában is, az igazi botrányt a Csoki-Era jelenet váltotta ki. Pedig Era csupán dühből csókolta meg Csokit, mert a bikává avanzsált Hunorra lett féltékeny. Drámai szembesítések után az események szürreális fordulatot vettek, a háló egyik sarkában Csoki és Reni, a másikban Hunor és Era békültek csókolózva, majd a két fiú összeborult, és a férfiölelés közben gratuláltak egymásnak. Vajon mi válthatta ki Erából ezt a pálfordulást, hogy szende lányból egyszer csak kavarógéppé vált?

Era magabiztosan tért vissza a Párbajról, kicsit talán túlságosan is, és rögtön megbántotta a mellette minden körülmények között kiálló Rolit azzal, hogy közölte vele, őt is kint hagyta volna. Ginu Era táborát erősítette a kampányidőszakban, de láthatóan egyik társaság sem fogadta be még igazán és az eseményeken az sem segített, hogy felhívta a figyelmet Era és Csoki kavarására. Adri egyelőre figyeli az eseményeket, nem tudni, kihez fog ezután leginkább húzni. Greg barátsága Zsuzsuval szilárdnak tűnik, de Greg Radics mellett állt, Zsuzsu viszont boldogan fogadta a visszatérő Erát. Vajon kit fog erősíteni ezután Greg és bekavar-e Zsuzsu a Hunor és Era között kibontakozó románcba? Tudatos lehet az eddig visszafogottan viselkedő Erától, hogy egyre többet enged Hunornak? Legyengíti-e Csokit, hogy egyre jobban kötődik Renihez, vagy így is át tudja venni az alfahím pozíciót? És mi lesz a Vivient kitartóan vigasztaló Krisztián következő lépése?

Szerinted milyen fordulatot vesznek ezután az események? Szavazz itt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való