KERESÉS search-close

Vajon ki tudja ütni Era Renit Csoki mellől?

szerző:
2018.12.07. 16:06

Pár napja már benne van a levegőben, hogy Csoki nem szerelmes és zavarja, hogy Reni többet akar. Ahogy az is, hogy Era szívesen szétszedné a párost. Sikerül neki?

Vajon ki tudja ütni Era Renit Csoki mellől?

Folyamatosan téma a Villában a Csoki és Reni között dúló érzelmi cunami. Illetve jelen pillanatban úgy tűnik, csak Reniben dúlnak az érzelmek, Csokiban inkább csak a hormonok, mert egyre jobban feszélyezi, hogy Reni szerelmes belé, ő viszont csak az időt tölti el kellemesen a lánnyal. Voltak már köztük veszekedések, sértődések, de végül minden a békülés irányába terelte őket. Csoki azonban egyre többször hangoztatja, szeretné lazábbra fűzni ezt a köteléket. A villalakók között pedig terjed a pletyka, hogy Era szeretne bekavarni a páros kapcsolatába és szemet vetett Csokira. Egy csók már korábban elcsattant köztük, igaz, Era akkor még Hunorhoz vonzódott, csak a bosszú vezérelte. Vajon sikerül Csokit magához édesgetnie?

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való