KERESÉS search-close

Ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának házigazdája!

szerző:
2016.08.03. 12:35

Az egész világnak tudnia kell arról, hogy hamarosan kezdődik a ValóVilág powered by Big Brother, ezért a kísérőműsor leendő házigazdája külföldi kiruccanást tett, hogy terjessze a hírét.

Ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának házigazdája!

„Kicsit bejárom Európát annak örömére, hogy megint én vezetem majd a VV kísérőműsorát. Berlinben működött a hírek terítése, az olaszoknál már kevésbé, de elmutogattam, és a lényeget megértették. Franciául csak néhány szót beszélek, de összerakom, mert nekik is tudniuk kell, hogy kezdődik a VV!”


Aurelio az élet császára? Kattints a képre a részletekért!

Ő lesz a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának házigazdája!


„Már többször jártam az országban, de Rómában még soha. A Colosseum akkora élmény volt, mintha tíz nemi aktuson estem volna át. Imádom az olaszokat, ők is imádtak engem. El is határoztam, ha hazamegyek, akkor beiratkozom egy olasz tanfolyamra, és a tudásomat a műsorban is megcsillogtatom.”


A ValóVilág powered by Big Brother legfrissebb híreiért látogass el a műsor hivatalos web- és Facebook oldalára! Kattints IDE!

 

forrás: Blikk
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való