Műsorújság
RTL Most

Minden, amit tudnod kell a VV9 eddigi eseményeiről

A valóságshow aktuális szériája túl van a felén, de még több mint egy hónap van hátra a Fináléig. Ha lemaradtál volna valamiről, összegyűjtöttük neked, mi az, amire érdemes emlékezni. Végül szavazz, mi volt számodra a legmegdöbbentőbb fordulat?

A ValóVilág 9 powered by Big Brother szereplői nem váratták sokat a nézőket azzal, hogy belecsapjanak az események sűrűjébe. Krisztián már az első napokban meghódította Cintikét, miután elcsattant köztük néhány csók, a második este átvitte az ágyába a lányt és ment is minden a maga útján. Az esetet azonnal megbeszélte Radiccsal és Csokival, akik gratuláltak a teljesítményhez.

Hogy a játék még izgalmasabb legyen, a Villalakók szuperképességeket kaptak, amiknek a felhasználásával alakítani tudják az eseményeket. Egyedül Vivinek nem jutott képesség, de a lehetőséget ő is megkapta, hogy később szerezzen egyet.

Már a második héten jöttek az újabb erotikus percek, egyidőben esett egymásnak Radics és Vivien a hálóban, Csoki és Ginu pedig a nyugiszobában. A történtek nem sokáig maradtak titokban, rögtön az akció után megbeszélték egymással a párok, ami történt, Radics és Vivien pedig „kibérelte” éjszakára a nyugi szobát.

Radics ekkor már viselte a zöld kendőt, ő lett az első Kiválasztott, ellenfélnek pedig az akkor még csendesebb Erát választotta. Szinte biztosra vette, hogy visszaszavazzák a nézők a Villába, mert véleménye szerint ő csinálta egyedül a show-t. Épp ezért érte hidegzuhanyként, hogy nemcsak hogy elvesztette a Párbajt, de Era több mint 55 %-kal győzött. Az eredmény sok villalakót is megdöbbentett, a csapat átrendeződött és Era is innentől került igazán az események középpontjába.

Radics kiesése hatalmas érzelmi vihart kavart, főleg Vivien borult ki, mert úgy gondolta, hogy érzelmi kapcsolat kezd kialakulni kettejük között. Azonban a búskomorság nem tartott sokáig, Krisztián sokat vigasztalta a lányt, majd a Párbaj utáni héten le is feküdtek egymással a hálóban, ahol a többiek aludni szerettek volna, de ők is rájöttek, mi zajlik a takaró alatt. Vivit ezután mélyen elítélték a tettéért.

Miután lehiggadtak a kedélyek és mindenki elfogadta az új kapcsolatot, rejtélyes bűneset történt a Villában. Eltűntek Zsuzsu személyes tárgyai, a Villa teljes létszáma kutatásba kezdett. Előkerült az elveszettnek hitt családi fotó, de a gyanú továbbra sem hagyta nyugodni Zsuzsut, aki már Adrit is megvádolta, hogy elvette a ruháját. Végül a kétségbeesett lány hazugságvizsgálatot kért Roli ellen. Az eredmény azonban azt mutatta, hogy Roli ártatlan. Az akta lezáratlan maradt.

Ezután erőteljes taktikázásba kezdett Csoki és szövetségesei. Magára pakoltatta a jeleket, mert ki akarta tenni a Villából Ginut. A Párbaj megvalósult és Ginu valóban a Villa falain kívül rekedt.

Következett a mindig szórakoztató iskolahét, aminek végére Roli, Csoki és Hunor fejlődött a legtöbbet. De ez a hét nemcsak a magolástól volt hangos, Krisztián és Vivi az iskolapadban bonyolították le addigi leghangosabb veszekedésüket.

A következő, előre megbeszélt jelrakás alkalmával Krisztiánra került a zöld kendő, aki korábbi ígéretéhez híven Adrit hívta ki Párbajra. Krisztián azonban elszámította magát és nagy fölénnyel Adrit szavazták vissza a Villába. Vivien ismét elvesztett egy férfit, aki Párbajon „vérzett el” egy nő ellen.

A Párbaj után azonnal Kiválasztás következett a lakók legnagyobb megdöbbenésére. Rolira került a zöld kendő, aki sokat tépelődött, hogy mi lenne a legjobb döntés a Kihíváson. Igénybe vette Lacika szuperképességét, a Párbaj-tanácsadást. A hatodik széria legnagyobb taktikusa, Viki érkezett a Villába, hogy segítsen. Ő Erát javasolta és Roli ki is hívta korábbi szövetségesét. Roli fölényes győzelmet aratott és visszatért.

Nem sokkal a Párbaj után egy igazán váratlan esemény történt. Csoki egy vita hevében hozzávágott egy szemöldökcsipeszt Zsuzsu homlokához, tettének azonnali kizárás lett a következménye. 

Pedig Csoki nyerte volna a közönségszavazást a social héten, így azonban a második legjobb, Zsuzsu lépett a helyére, jutalomként pedig a BeleValó műsorvezetője lehetett egy alkalommal. A többi villalakó ekkor döbbent rá, hogy van félnivalójuk Zsuzsuval szemben, ha meg akarják nyerni a játékot.

És hogy Zsuzsu sem veti meg a taktikázást, az a fitt héten vált nyilvánvalóvá, amikor – felhasználva Renitől kapott szuperképességét – elzáratta Vivient 8 órára a szaunába, hogy ne tudjanak nyerni Hunorral. A terve be is vált, mert Zsuzsu párosa Greggel első helyen végzett, így ők és a Roli-Adri duó mehetnek el egy Villán kívüli programra jutalomként.

A legutóbbi Kiválasztáson Gregre került a zöld kendő. Soha olyan indulatok nem tomboltak még a 9. szériában Kiválasztáson, mint azon az estén. Szinte mindenki kiabált, negatív jelzők tömkelegét zúdították egymásra, és hogy ki legyen a Kiválasztott, a Villamester, Roli döntötte el. A másik jelölt Vivien volt, akit végül nem sikerült megmenteni sem a Párbajtól, sem a kieséstől, mert Greg kihívta a lányt és 72 %-os szavazati arányban győzelmet aratott fölötte.

Már csak heten vannak a Villában, a játék folytatódik! Nézd minden este 22 órától a ValóVilágot az RTL II-n!

 

Legnézettebb videók