Műsorújság
RTL Most

Konfliktustérkép: mi várhat még a villalakókra az utolsó héten?

Már csak négyen laknak a Villában, egyetlen Párbaj választja el őket a Finálétól, ahol mindössze hárman versenyezhetnek a fődíjért. Vajon kinek van még lerendezetlen ügye, kik között feszül a legnagyobb ellentét?

Vasárnap este Roli és Adri mérkőzött meg egymással. Furcsa Párbaj volt két olyan ember között, akikről legkevésbé sem jelenthető ki, hogy utálnák egymást. Sőt! De hiába a „lebegtetett szerelem”, Roli bizony kitessékelte a szőkeséget a Villából. Hunor boldog volt, hogy visszakapta a barátját, Zsuzsu annyira csalódott volt, hogy nem a barátnője tért vissza, hogy elsírta magát, Greg higgadtan vette tudomásul, hogy a taktikus továbbra is játékban van.

Zsuzsu reakciója érthető, és nemcsak azért, mert Adrit jobban kedvelte. Neki kezdettől fogva konfliktusai vannak Rolival, akit a többi villalakó rábeszélésének hatására egy hazugságvizsgálatra is kiküldött, amikor eltűntek a személyes tárgyai. Roli akkor tisztázta magát és nem tudott megbocsátani Zsuzsunak, amiért majdnem megbélyegezte. Zsuzsu pedig a sok taktikázást és félrevezetést nem tudja neki elfelejteni, amivel többek között Adrit is bajba keverte második Párbajának hetén. Roli már többször elhintette, hogy talán közte és a „bolondság” között lesz egyszer egy Párbaj, ami akár meg is valósulhat ezen a héten.

Hunornak nem sok kirohanása volt a Villába költözés óta, ami pedig megesett, az épp Adri ellen, aki már nincs versenyben a fődíjért. Egyszer megsértette Greget, amikor megjegyzést tett a testalkatára, de ezért bocsánatot kért és olyan régen történt, hogy már senki nem is emlékszik rá. Greg viszont robotzsarunak bélyegezte őt, aki vakon követi Roli utasításait, az indulatokat pedig az váltotta ki belőle, hogy a Roli-Hunor-Lacika trió őt küldte ki párbajozni – szerinte minden ok nélkül. Később ez az ellentét elcsitult, főleg a robogóért vívott csata közben, amikor 12 órán keresztül álltak kint ketten a hidegben.

Roli és Greg viszonya sem nevezhető viharosnak annak ellenére, hogy a fent említett konfliktus és a taktikázások miatt Greg nincs jó véleménnyel Roliról, de hangos szóváltásaik sincsenek. Az utóbbi időben pedig Roli többször meg-megkörnyékezte Greget, és bár nagy eséllyel ennek a hátterében is taktika húzódik meg, nem valószínű, hogy Roli nyíltan ellene menne.

Hunor és Zsuzsu között nem volt ellentét, sőt, Hunor többször megkörnyékezte a lányt, aki rendre visszautasította őt. Volt ugyan bulin, alkoholmámorban elcsattant csók, alvás előtti simogatás és nyakcsókolgatás, de Zsuzsu végül mindig visszahúzódott, mert egyedül szeretne érvényesülni és nem egy férfi oldalbordájaként.

Zsuzsu Greg iránt töretlenül szeretetet érez, még akkor is, ha Reni miatt volt köztük nézeteltérés és Greg időnként elpártolt mellőle. Greg oldaláról már nem látszik ennyire stabilnak a helyzet, aki bár legjobb barátnőjeként utalt mindig Zsuzsura, mégis volt idő, amikor szívesebben látta volna a Villán kívül. Most újra jóban van vele, de Rolival és Hunorral is jó kapcsolatot ápol és innentől biztosan a saját érdekeit tartja szem előtt, hiszen ő is a fődíjért jött.

Kíváncsi vagy, ki lesz a legjobb 3 és végül melyik villalakó nyeri meg a fődíjat? Nézd a ValóVilágot minden este 22 órától az RTL II-n!

Legnézettebb videók