Műsorújság
RTL Most

Így alakulhat a Villaélet a Párbaj után

Izgalmas hétvégének nézünk elébe. Szombat este kezdetét veszi a bokszgála az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel, majd a meccsek végeztével máris kezdődik a hevesnek ígérkező Zsuzsu-Reni Párbaj.

Mozgalmas hét végéhez közelednek a ValóVilág Villában. A múlt vasárnapi Kiválasztás azzal végződött, hogy Zsuzsura kötötték a zöld kendőt, ami abban a pillanatban megdöbbentő volt, ugyanakkor Zsuzsu talán soha nem tűnt még ennyire magabiztosnak. Senki nem mondta ki szerda estig, de megtörtént, amire mindenki számított, Zsuzsu és Reni a Párbajon zárhatják le december óta húzódó vitájukat.

De vajon mi lesz utána? Hogy kettejük veszekedése véget ér, az biztos, hiszen az egyik lány távozni fog. De vajon hogyan rendezi át a Villaviszonyokat egyikük vagy másikuk kiesése? Ez a helyzet Greg számára a legkínosabb, mert Zsuzsuval barátkozott össze a beköltözéskor, hónapokig erősnek bizonyult ez a kapcsolat, majd Reni egyszer csak elkezdett Greghez húzni. Az új barátság először csak az „unikornisok” létszámának növekedéséhez vezetett, idővel Adrit is bevették ebbe a szövetségbe, de ahogy egyre kevesebben lettek a Villában, úgy indult oszlásnak a négytagú banda összetartása.

Zsuzsuban és Reniben a Greg miatti féltékenység is munkált, ami ingerültebbé tette őket, könnyen összekaptak, majd kibékültek. A viták azonban napról napra sűrűsödtek, aminek Zsuzsu részéről teljes elzárkózás lett a vége. Reni nem tudta ezt megemészteni, hogy Zsuzsu már nem szereti őt, Greg pedig inkább Reni mellé állt a konfliktusok után. Amikor választani kellett, hogy kit támogatnak a Párbajon, a Villasellő akkor is Reni mögé állt – igaz, mindezt könnyek kíséretében tette.

Ezek után vajon mi történik, ha Reni esik ki? Greg megbánja a „bűneit” Zsuzsunak és újra próbálja szorosra fűzni vele a szálakat? Valószínűleg igen… Hogy Adri örömmel fogadná ezt az eredményt, az egyértelmű, hiszen Zsuzsut támogatja, ahogy Hunor is, kettejük életét nem kavarná fel, ha Reni többé nem csukná be maga mögött a Villaajtót. De mi lenne erre Roli reakciója, aki korábban gyenge játékosnak minősítette Zsuzsut és Reni mögé állt? Bár már kezdi felismerni, hogy Zsuzsu cseppet sem az a buta lány, akinek eleinte gondolta, vajon jobban a közelébe akarna férkőzni? Az biztos, hogy az eddig megingathatatlan Roli-Hunor páros most először nem egy helyen állnak egy Párbaj előtt, talán az ő szövetségük is meggyengül?

És mi lesz akkor, ha Zsuzsu távozik? Greg és Reni párosa egyértelműen megerősödne, dominánsabbnak gondolnák magukat a többieknél, Roli és Hunor törhetné a fejét, hogy kit juttassanak legközelebb zöld kendőhöz. Reni vajon találna egy új embert magának, akin levezethetné az indulatait? Adri eddig is jó kapcsolatot ápolt Renivel és Greggel is, bár mindenkinek megmondja a véleményét, ezt sohasem szélsőségesen teszi, ezért nem valószínű, hogy bármelyik páros hátat fordítana neki. Ki lenne az, aki ki merné hívni Renit egy Párbajra? Hunor? Roli? Greg és Adri nem valószínű, hogy meg akarnának vele mérkőzni. De történtek már meglepetések a Villa falain belül, nincs is jobb példa erre a közelgő Párbajnál, hiszen pár hete még senki nem gondolta volna, hogy éppen ez a két lány küzd majd meg a nézők kegyeiért.

Ha szeretnéd tudni, ki tér vissza győztesen, nézd a ValóVilágot vasárnap 21 órától az RTL II-n!

És ne feledd, szombaton és vasárnap ÉNBVV9 bokszgála! A mérkőzéseket szombaton 22 órától, vasárnap pedig 21 órától láthatod az RTL II-n!

Legnézettebb videók