KERESÉS search-close

Hunor számára Adri csak egy egyéjszakás kaland volt?

szerző:
2018.12.14. 17:39

A ValóVilág9 powered by Big Brother 40. részében szemtanúi lehettünk, hogyan váltotta be Hunor a lánynak tett ígéretét. Erről most még csak hárman tudnak a Villában, de lehet, hogy a srác váratlan húzása miatt mindenre fény derül?

A hálótársakként élő villalakók egy ideje már tervezgetik, hogy együtt elégítik ki vágyaikat és szükségleteiket. Eleinte úgy volt, hogy Adri születésnapján teljesülhet be (aminek be kell), ám végül az ünnepi légyott elmaradt. 


A 27 éves lánynak azonban szerencsére nem kellett sokat várnia, hogy megkapja, "születénsapi ajándékát" – hiszen az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó…


Az ominózus jelenetnek Era is szemtanúja volt, aki féltékenységében egyszerűen kiviharzott a hálóból – pedig a villalány nem is tudja, hogy pontosan mi történt a paplan alatt. De ha már egy csók gondolatától is így reagált, vajon mit tenne, ha kiderülne, több is történt Adri és Hunor között?! Ám a párocska egyelőre taktikusan csak a „nyelvcsapásokat” vallotta be…


Az biztos, hogy Hunor mindent megtesz azért, hogy elterelje magukról a gyanút. Tegnap a villalakóknak dönteniük kellett arról is, hogy melyik párbajozó mögé szeretnének beállni, ezzel támogatva őket a továbbjutásért folytatott küzdelemben. Adri és a nézők nagy meglepetésére – szex ide vagy oda – a srác inkább ágyasa ellenfelét, Krisztiánt támogatja.


Vajon tényleg ilyen keveset jelentett neki a lány? Vagy egyszerűen csak fél Krisztiántól? Szavazz!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való