KERESÉS search-close

#hetiklasszikusok: Rímbe szedett szópárbaj, piszkálódás és fogalmi zavarok

szerző:
2018.11.24. 10:00

Greg már nem bírta tovább spirituális segítség nélkül a benti légkört. Zsuzsu fogalomzavarokba került, és lejegyeztük Radics és Vivien utolsó párbeszédeinek furcsaságait is. 

#hetiklasszikusok: Rímbe szedett szópárbaj, piszkálódás és fogalmi zavarok

VV Radics: „Az énközpontú rendszert azért hoztam létre, hogy ne kerüljek trébe. Számomra csak az a baj, hogy nincs benned semmi. Amúgy jó lenne minden.”

 

VV Radics: „Én egy kreatív producere vagyok a műsornak, innen bentről, te meg egy kreatív tujája, aki ül innen a sittről.”

 

VV Radics: „A csapatom szüntelen. Kilencen vagyunk négy ellen!

VV Reni: „Háromra mindenki meztelen!”

 

VV Zsuzsu: „Én is most tegnap este ki fogom mosni.” (A csapathoz tartozást jelző zöld pólóról.)

 

VV Zsuzsu: „Azért szekálnak a többiek, főleg a fiúk, mert szeretik azt, hogy ilyen lobbanékony vagyok. Meg amikor kikelek magamból, akkor vicces dolgokat mondok, és ez nekik nagyon szórakoztató és ezt élvezik. Meg egy kicsit ilyen butának tartanak.”

 

VV Reni: „Sz*pni szeretel?”

VV Zsuzsu: „Nem válaszolok, b*zdmeg, nem válaszolok!”

 

VV Radics: „Rafinált vagy, és próbálsz rafináltkodni, és nagyon szarul jönnek össze a kártyáid. Mit akarsz te?” (Viviennek)

 

VV Krisztián: „Mivel mosol fogat, f*sszal?” (Viviennek)

 

VV Radics: „Nagyon dili, dilibbnél dilibb, egy dolgot százféleképpen gondol át, és mindig hátsó szándékból  meg hátsó kapukból, én még ilyen nővel nem is találkoztam, de az ágyban sem, úgyhogy spanci.” (Vivienről)

 

VV Greg: „Nekem a Maria Geronazzo azt mondta, hogyha telepatikusan gondolok rá, akkor telepatikusan kapok tőle energiát. Szeretném ezt most felhasználni. Annyi negatív energia van már ebben a Villában, hogy engem ez megfojt!”

 

VV Zsuzsu: „Akkor átadlak a túlvilágnak!” (Gregnek)

 

VV Era: „Esküszöm, csak a jó neveltetésem fog most vissza!” (Miután közölte Rolival, hogy őt is kint hagyná és a legerősebb játékosnak titulálta magát.)

 

VV Greg: „Szerintem direkt csinálják amúgy, mert azt akarják, hogy pártot foglalj.”

 

VV Reni: „Ginu szerint te egyszer fürödtél, mióta bent vagy a Villában.”

VV Radics: „Még jó, hogy mindennap fürdök. Tegnap óta mindennap fürdök.”

 

VV Greg: „A legjobb pali lesmárolt, ezt néznem kell, este kiverem rá.”

 

VV Reni: „Jajj, nem tudsz válaszolni! Mondjuk amikor sztorizgattam, akkor sem nagyon válaszoltál… Dagadt vagyok, nem vagyok való táncolni, ebben is igazad volt. Ez a vigyor, jajj, de nagyon-nagyon imádlak!”

 

VV Csoki: „A Vivire is vigyázunk, fain gádzsi. Nem hagyom, hogy a Hunor bevágja neki, kivisszük akkor párbajozni.” (Aztán Krisztián összemelegedett Viviennel.)

 

VV Krisztián: „Végre egyszer az életben hagysz szóhoz jutni, nem kell a hangodat hallgatnom g*ci, meg tudok én is szólalni… Neked el tudtam sírni a bánatom, még ha nem is mondtál rá semmit, akkor is tudtam, hogy megértő fülekre találok.”

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való