KERESÉS search-close

Elveszíti-e Krisztián Vivient?

szerző:
2018.12.09. 10:00

Cintike, majd a legjobb barátjának barátnője? Indításnak is furcsa, de Krisztián kirohanásai miatt jogos a kérdés: meg tudja tartani Vivient?

Elveszíti-e Krisztián Vivient?

Krisztián csődörként költözött be a Villába és nagy valószínűséggel ezzel a bélyeggel fog távozni is – az egyelőre még kérdés, hogy Párbaj vagy a Finálé útján. Cintikét gyorsan meghódította, de a liezon hamar a lány kieséséhez vezetett, Cintike elsőként távozott a Villából. Vivien Krisztiánhoz hasonlóan nem habozott sokat, hogy megossza az ágyat egy másik villalakóval, de elsőként Radiccsal gyűrte a lepedőt, majd érzett iránta heves szenvedélyt és napokig siratta a vesztes Párbajozót. Nem kellett sok idő, hogy engedje, Krisztián megvigasztalja őt, a villalakókkal teli hálóban adta oda magát az udvariasnak finoman szólva sem nevezhető fiúnak. Írtak egymáshoz szerelmes verset, Vivien érzelmesebbet, Krisztián alpáribbat, na de akkor is, ez egymásnak szólt. Majd egy ártatlannak induló poénkodás odáig fajult, hogy Krisztián üvöltve, ököllel verte a padot, miközben az arcuk csak 1-1 centire volt egymástól. Lesz ebből még szerelem? Vagy Krisztián parancsolgató, alpári stílusa végül felnyitja a gyűrűs menyasszony szemét és odébb áll?

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való