KERESÉS search-close

Az egész stúdió állva tapsolt Tóth Gabiéknak

szerző:
2013.04.06. 22:40
Tóth Gabi és Markó Robi könnyes búcsút vett a Szombat Esti Láztól. A döntőben, utoljára táncolhat Varga Iza, Vastag Csaba és Szilveszter gazda a trófeáért.
Az egész stúdió állva tapsolt Tóth Gabiéknak
Már csak 4 páros küzdhetett tovább a Szombat Esti Láz első helyéért. A sztárok ezúttal is két tánccal készültek, diszkót és angol keringőt vagy tangót adnak elő partnerükkel. A zenei felelős ezen a szombaton Szirota Jennifer és a Kocsis Tibor volt.

Lilu göndör fürtjeit jól kiemelte fényes, fekete selyemruhája, mely szépen mutatta homokóra alakját. Csonka Pici szintén elegáns, laza ingben és zakóban vonult be.

Első párosunk nagyon szeretett volna végre bizonyítani, hiszen az elmúlt két hétvégén az utolsó helyen végeztek a zsűrirangsorban. Szilvesztert zavarja, hogy azt gondolják róla: nem tudja megtanulni a tánclépéseket. Szeretné, ha végre mindenkinek elállna a szava a mozgásától. Így aztán Molnár Andival megpróbáltak lelazulni kicsit, és felkutatták a gazda táncos gyökereit. Molnár Andi és Szilveszter tangóhoz méltó, vörös és fekete ruhakreációban ugrott neki a táncnak. Keleti Andi kíváncsi volt a táncos gyökerekre, de rájött, az még csak egy kis magocska. De ettől függetlenül szerinte a tangó Szilveszternek való, hisz ott nem fontosak a lépések, csak a felsőtest munkája. Szirtes még mindig Szilveszter személyiségéért rajong, nem a táncáért. Cecília szerint nem magocska, hanem igenis gyökér az. Cecília el volt ragadtatva Anditól, de szerinte Szilveszter suta. Tihanyi Ákos azt érezte, hogy nem Szilveszter vezetett. Keleti Andi 6, Szirtes Tamás 6, Esztergályos Cecília 7, Tihanyi Ákos 6 pontot adott, összesen 25 pontot szereztek.

A múlt héten Tóth Gabi és Markó Robi végeztek az első helyen a zsűri rangsora alapján. Ráadásul rekordot döntöttek, hiszen csak néggyel maradtak le a maximum kapható 80 ponttól. A páros azonban egy 100%-os produkciót szeretett volna most bemutatni, éppen ezért a diszkó próbájára Gabi segítséget vitt magával a Quantum XXL-ből. Horváth Zoli - a 2012-es Csillag Születik döntős csapatának tagja – nagy energiával kezdett bele a közös munkába, de a próba nehezebbre sikerült, mint azt gondolták. Gabi bájait épphogy csak egy kis bugyi és egy boleró takarta, jól illet a diszkóhoz, a hangulatot pedig meg is alapozta azzal, hogy kifeküdt a zsűri elé. Szirtesnek nagyon tetszett a produkció, szerinte tökéletesen közvetítette a diszkó-életérzést, Cecília szerint vad, könnyed, odaadó volt, dicsérte a koreográfiát is. Tihanyi Ákos szerint egy ilyen lánynak a diszkóban a helye, akiből kitör ez az őstánc. Keleti Andi szerint nem kéne abbahagynia Gabinak a táncot, bármi történjen is, mert egy komplett videóklipet látott maga előtt, ugyanakkor a jive-hoz képest kevesebbnek érezte ezt a produkciót, visszafogottabb volt. Keleti Andi 8, Szirtes Tamás 9, Esztergályos Cecília 9, Tihanyi Ákos 8 pontot adott. Összesen 34 pontot szereztek.

Sztárjaink nincsenek könnyű helyzetben, hiszen már az előző adásban is dupláztak, és mostanra is két táncot kellett megtanulniuk. Fogy az idő, és fogy az energiájuk is, hiszen egyre nagyobb a hajtás, és közben egyre magasabb színvonalon próbálnak teljesíteni. Így van ezzel Varga Izabella is, akinek szüksége volt egy kis feltöltődésre, és ezért „komoly” szakemberek segítségét kérte. A próbára magával vitte menedzserét, Annát és pszichológusát, Sárit. Iza mesebeli, hercegnőhöz méltó, kék ruhája jól passzolt az angol keringőhöz. Cecília kezdte az értékelést, rögtön az énekeseket dicsérte, a dalra gyönyörűen illett a keringő. Látta, hogy Iza már nemcsak a lépésekre figyel, áradtak belőle az érzések is, egy vers jutott róla eszébe. Tihanyi szerint szebb koreográfiát nem is kaphatott volna Iza. Keleti Andi szerint megtalálták végre egymást, szerinte Iza az egyik legjobban táncoló versenyző, de kellett, hogy egy hullámhosszra kerüljenek, és ez most sikerült. Ráadásul tele volt profi versenytáncos lépésekkel a produkció. Szirtes szerint lenyűgöző a mozgása. Cecília hozzátette, az embernek könnybe lábad a szeme és a szíve, mikor nézi Iza táncát. Keleti Andi 10, Szirtes Tamás 9, Esztergályos Cecília 10, Tihanyi Ákos 9 pontot adott. Összesen 38 pontot kaptak. Iza könnyeivel küzdött a tánc után, teljesen meghatódott.

A következő páros az előző adásban a második helyen végzett a zsűri rangsora alapján. Vastag Csaba nagyon kihajtotta magát akkor, ami a héten meg is látszott rajta a próbákon. Nem nagyon tudott újabb tánclépéseket befogadni. Ellenben nagyon megeredt a nyelve… Csabáék laza, csillogós, diszkós szerkóba nyomták a táncot, ami a zsűri tetszését is elnyerte. Tihanyi szerint Travolta nyomdokaiba is léphet Csaba a csípőmozgásával. Szirtes dicsérte a játékosságot, ritmikát. Cecília azt vette észre, hogy végre élvezi a táncot Csaba, Keleti Andi is azt figyelte meg, hogy eldobta a fiú az aggályait, és ez látszott a produkción is, bár kicsi energiát még el tudott volna képzelni. Mindenkitől 9 pontot kaptak, összesen 36-ot szereztek.

Az első forduló után, a zsűri pontjai alapján Varga Izáék álltak az első helyen, míg az utolsón Szilveszterék.

A második kört Tóth Gabiék kezdték. A dinamikus diszkó után egy visszafogott, de nagyon érzelmes produkciót láthattunk. Gabi is fekete-kék kombinációban keringőzött. Keleti Andi szerint nehéz dolguk volt, mert túl magasra tették a lécet az előző adásoknál. Ráadásul nem tudta elképzelni, hova dugják azt a tüzet egy elegáns keringőnél, ami Gabiban van, de ők nem dugták el, inkább egy Tóth Gabis keringőt adtak elő. Szirtes szerint nagyon nagy dolog, hogy képes az átváltozásra, így megtalálta a maga keringőjét. Cecília úgy véli, hogy többet érzett belül a lány, mint ami kijött belőle. Tihanyi szerint Gabi igazi kaméleon, akinek minden jól áll, nagyon érzelmes, nagyon lírai, ami megható. Az értékelés végén mindenki Gabi könnyeivel volt elfoglalva, aki bevallotta, apukájától örökölte, hogy bőgőmasina. Keleti Andi 9, Szirtes Tamás 9, Esztergályos Cecília 10, Tihanyi Ákos 10 pontot adott, összesen 38 pontot kaptak.

Szilveszter gazda saját bevallása szerint Dél-Amerika, ahonnan a tangó származik, nem annyira jön be neki, viszont a távol-keleti style sokkal jobban érdekli. Éppen ezért örült a diszkónak. Szilveszter hatalmas energiával lovagolt be a színpadra, ami lehengerelte a közönséget. Szirtes nem bírt megszólalni a vastapstól, szerinte ez volt az est csúcspontja, ezek után Psy elkezdhet félni. Ilyen könnyűnek még nem látta Szilvesztert. Cecília vérnyomáscsökkentőért könyörgött, és szerinte is remek volt, főleg, hogy a gazda nem lépett Andi lábára. Tihanyi Ákos nem gondolta, hogy ebben még van valami új, de ez kifejezetten tetszett neki. Keleti Andi szerint is jól állt Szilveszternek a Gangnam style. Keleti Andi 8, Szirtes Tamás 9, Esztergályos Cecília 10, Tihanyi Ákos 9 pontot adott, összesen 36 pontot kaptak.

Vastag Csabáék eheti felkészülését beárnyékolta egy komoly sérülés, de hogy ne maradjanak le a koreográfia betanulásával, ezért az X-Faktor első győztese szinte kettejük helyett is próbált. Mély érzelem, odaadás, tehetség. Ezekkel a szavakkal jellemezte őket Cecília. Tihanyi is elmondta, hogy nagyon nehéz, és ugyanakkor nagyon szexi koreográfia volt. Keleti Andi és Szirtes szerint is még jobban meg kellene nyílnia Csabinak. Szirtes a meggyőző, lehengerlő erőt hiányolta még. Keleti Andi 8, Szirtes Tamás 8, Esztergályos Cecília 9, Tihanyi Ákos 10 pontot adott. 35 pontot kaptak összesen.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor mögött nagyon sok komoly produkció áll már, amiket az előző hetekben mutattak be a Szombat Esti Láz parkettjén. Úgyhogy nagyon várták már, hogy végre megőrülhessenek egy kicsit. Iza fekete flitteres naciban és zöld topban lejtette a diszkót, ami telis-tele volt akrobatikus elemekkel. Tihanyi nem tudja, hova lehet még ezt fokozni, szerinte isteni volt, és nagyon jó a stílusérzéke. Andi szerint nagyon fiatalos volt, és csodálja az energiáját, kígyónő módjára ugrott. Szirtes is tiszteli benne, hogy nem fél, rendkívül dinamikus volt. Cecília szerint lehozták a plafont a földre. Keleti Andi 9, Szirtes Tamás 9, Esztergályos Cecília 10, Tihanyi Ákos 10 pontot adott. 38 pontot kaptak összesen. A tánc után egy eddig nem hallott infót is megtudhattunk Izáról, méghozzá, hogy ő tud búvárkodni, nem is akárhogy! Katonai felderítő volt.

A második forduló után a következő volt az állás: 4. Szilveszter gazda, 3. Vastag Csaba, 2. Tóth Gabi, és az első helyen továbbra is Varga Izáék álltak a zsűri pontjai alapján.

A pasis-csajos beszélgetésekben a táncosok és a sztárok arról beszéltek, mit tesznek meg, ha továbbjutnak a döntőbe. Tibor elárulta, ódával készül Varga Izának, Csabi megígérte, elmegy Tücsi egyik táncórájára, és még tütüt is felvesz, ha kell. Robi bevallotta, szeret teljesen hülyét csinálni magából, így el fogja énekelni Gabinak a Yesterday című számot. Szilveszter megígérte Andinak, hogyha bármikor szüksége lesz bármire, ő rögtön ugrik, és segít. Andi meghatódott ettől, és felajánlotta, hogy jövő héten elmegy Szilveszterrel vetni. Gabi azt ígérte, hogy megcsinálja azt az emelést, amitől retteg, Iza készít Tibinek töltött lovat, ami különleges ló lesz. Tücsi pedig azt ígérte, hogy Csaba összes sztoriját meghallgatja, sőt lehet ki is adja könyvben.

Ezután különleges vendégek érkeztek a Szombat Esti Láz színpadára. A produkció kilenc éve hódít az Operett Színházban. Több mint félmillióan nézték már meg ennyi idő alatt Rómeó és Júlia történetét. A Szombat Esti Lázban egy extra változatban láthatták a nézők a musical egyik legsikeresebb betétdalát, a Lehetsz királyt!

Bebiztosította helyét a Szombat Esti Láz utolsó show-jában, és ezzel esélyt kapott, hogy akár a trófeát is kezébe vehesse: Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, Szilveszter gazda és Molnár Andrea. A döntő előtt Tóh Gabi és Markó Robi búcsúzott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való