KERESÉS search-close

Cikkek

Szombat esti láz

Idén ősszel újra felcsavarjuk a szőnyeget!

Új évaddal jelentkezik a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz.

Tóth Gabi új életet kezdett

A Szombat Esti Lázra készülő énekesnő mindent elkövet, hogy táncosként is meghódítsa majd a közönséget. Célja megvalósítására remek partnerre talált Markó Róbert személyében. Gabival és Robival a show-műsor táncosainak fotózásán találkoztunk.

Hajas Laci kioktatta Istenes Bencét

A fiatal műsorvezető nem tagadja, régebben falta a szebbik nemet, mára azonban megkomolyodott és most már csak két nőre koncentrál. Csobot Adél mellett ugyanis mostanában Südi Iringóval tölti a mindennapjait, akivel együtt készülnek a Szombat Esti Lázra.

Iringónak nincs könnyű dolga Istenes Bencével

Bence élete felpörgött, hiszen új műsora lesz, amellett pedig gőzerővel készül a Szombat Esti Láz-ra.

Szerelmes X-ek és a romantika napja

Több mint ezren énekeltek együtt Oláh Gergővel Pécsen, és teltház fogadta Adélt, Timit és a győztest Százhalombattán is. A tavalyi X-Faktor legjobb három énekesét kísértük el fellépéseikre. A csütörtök azonban nemcsak X-ről, hanem a Valentin-faktorról is szólt.

A Vastag testvérek egy nőért rajonganak

A szerencsés hölgyet Mármarosi Tündének hívják, aki már másfél éve Tomi barátnője, az utóbbi hetekben azonban szinte minden idejét a táncpartnerével, Csabával tölti. A Szombat Esti Lázra készülő párost a próbán látogattuk meg, amelyen egészen véletlenül Tomit is ott találtuk.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A www.rtl2.hu/szombatestilaz.hu videófeltöltésének felhasználási feltételei.

Szombat Esti Láz szavazás szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a Telekom New Media Zrt. által közösen szervezett Szombat Esti Láz című műsorszámhoz kapcsolódó szolgáltatás leírása és szabályai

Bálint Toncsi zokogva búcsúzott a Szombat Esti Láztól

Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban, mégis sírással végződött az est.

Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból

Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól. Volt, aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.

A sztárokon eluralkodott a szombat esti láz!

Láthatóan a legváratlanabb helyzetekben is táncra perdülnek. Ha Te is lázba jöttél és bárhol képes vagy táncolni, oszd meg velünk és töltsd fel a Szombat Esti Láz oldalra a videódat!

„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül.

Istenes Bence és Iringó könnyes búcsút vett

Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott!

Az egész stúdió állva tapsolt Tóth Gabiéknak

Tóth Gabi és Markó Robi könnyes búcsút vett a Szombat Esti Láztól. A döntőben, utoljára táncolhat Varga Iza, Vastag Csaba és Szilveszter gazda a trófeáért.

A milking láz a Szombat Esti Láz döntőseit is utolérte

Újraértelmezték a milking őrületet a Szombat Esti Láz táncosai, a tejes dobozt megtartották, de a benne levő tartalmat flitterre cserélték.

A táncosok sorsa a nézők kezében!

Szombat este kiderül, hogy ki lesz a hat hete tartó Szombat Esti Láz nyertes párosa. A zsűri most is értékel, de pontjaik már nem befolyásolják a végeredményt, a fináléban minden a nézőkön múlik. Ha szeretnéd, hogy a kedvenc párosod álljon a dobogó legfelső fokán nincs más dolgod: szavazz rá!

Vastag Csaba nyerte a Szombat Esti Lázat

A Szombat Esti Láz döntője Vastag Csaba és Mármarosi Tünde győzelmével ért véget. Így Csaba az énekverseny után, a táncverseny első helyét is bezsebelhette.

Így tudsz szavazni a Szombat Esti Láz táncosaira!

Az SMS díja 330 Ft ÁFA-val. A hívás díja 330 Ft ÁFA-val. Ügyfélszolgálat: (1) 371-4820.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való