Műsorújság
RTL Most

Elérkezett a Showder finálé!

Az idei szezon utolsó adásában Rekop György, Beliczai Balázs és Somogyi András szórakoztatta a közönséget, Orosz György porondmestersége mellett. Akadtak itt megható bejelentések, vicces családi hasonlatok, és a nők is terítékre kerültek.

A műsor Orosz György poénjaival kapott szárnyra, aki azon túl, hogy a felfoghatatlan kicsi településekről és lakosairól, valamint elveszett keresztapjáról mesélt a tömegeknek, egy rövid anekdota erejéig megcsillogtatta, hogy mennyire nem tud kidobóul beszélni. Viszont a szalámi vég fétise is szóbakerült:
 


Utána már Rekop György érkezett és az intelligens nő kérdése: finoman közelítette meg a témát, hogy ne tűnjön tuskónak, de lényeg a lényeg: egy okos nővel együtt lakni nem kis kihívást jelent egy férfinak. Több szempontból is, de a fürdés kérdésköre kiemelt helyet foglal el a listán:
 


Somogyi András új fajta oktatási rendszereket érintve mesélt az általa elképzelt világról, őt pedig a boldogságtól úszó Beliczai Balázs követte, aki azon túl, hogy házas ember lett időközben –  nem is akárhogyan –, még azt is elárulta, hogy nemsokára apuka lesz!
 


Ha lemaradtatok volna az adásról, akkor az egész bulit visszanézhetitek az RTL Moston!

Legnézettebb videók