Műsorújság
RTL Most

Alvajáró rokonok és skizofrén bevándorlók bűvkörében

Miközben Kiss Ádám alvajárókkal veszi körül magát, Kovács András Péter limonádé-kételyeit és bevándorló tesztjét osztotta meg a nézőkkel. Ó, és persze a bikini melltartó is szóba került. Mellettük pedig némi Beliczai és Csenki humor is beficcent a hétfői repertoárba.

Ugye, mindenkinek megvan, amikor betér egy puccos helyre, amiről csak akkor derül ki, hogy extra burzsoá, amikor meglátja az étlapot. Félelem születik az egyszerű emberi lélekben, és azonnal tolmács után kiáltanánk. Mindenkit megnyugtatok, nem vagytok egyedül! Kovács András Péter is köztünk van! Sőt: a megmagyarázhatatlan limonádé árak rejtélyét is megfejtette:
 

 

És ha már rejtélyek: Kiss Ádám is megfejtette az alvajárás egyik nem bizonyított velejáróját, miszerint fertőző. A testvére ugyanis kiskora óta riogatja az alvajáró tehetségével. Most pedig már a férje is becsatlakozott az éjszakai őrületbe.

És ha már Kiss Ádám és a család, a humorista bizony keresztapa lett, nem is akármilyen:
 

 

Persze, nem csak a misztériumok kerültek terítékre, Csenki Attila például politikai vizekre evezett és a külügyi tévhiteket elemezte nagy izgalommal.
 

 

Beliczai Balázs pedig megosztotta a nagyérdeművel élete egyik legsikeresebb előadásának történetét: mivel mással jelentkezett volna a Színművészetire, mint egy klasszik Vágási Feri monológgal?! Mások ugyan inkább holmi Hamletekre szavaztak, de ő aztán nem. Ő egy férfi! És meg is bukott:
 

 

Az adás végére még mindig akadt egy kis KAP, a strand szezon közeledtével a női bikini szokásokat elemezte, és egy kis segítséget is kapott: kérdéssort töltöttek ki ugyanis az egyik nézővel. A fő kérdés pedig: Ön bevándorló? És a válasz, óóó igen:

 

A teljes adást visszanézhetitek az RTL Moston!

Legnézettebb videók