Műsorújság
RTL Most

A humorista apukák vitték a prímet a Showderben!

A Showder Klubban eluralkodott a szülői felügyelet, hiszen Kiss Ádám „várandós” apukaként, Tóth Edu pedig tapasztalt friss édesapaként biztosította a szülőszobás sztorikat. Mellettük persze Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs is pedzegették a lét nagy kérdéseit.

Ugyebár Kiss Ádám nagy boldogan jelentette be, hogy nemsokára apuka lesz, sőt: kisslánya lesz! Ezt a történetszálat tovább fejtegetve mesélt a várható szülőszobai ájulásáról, a férfiszülés lehetetlenségéről és persze a rajongók legviccesebb reakcióról, miszerint egyik nagy kedvencük új szerepbe lép:
 


Persze, nemcsak a baba-mama-papa téma került szóba, de a nemrég aratott Oscar-büszkeségünk is: Nemes Jeles László.

Ádám után picit furcsa outfitben érkezett meg Kőhalmi Zoltán, hiszen egy eddig nem látott gipsz foglalt helyet az egyik kezén. Miután ezen sikerült tova lendülnie a közönségnek, a humorista vezényletével elmélyülhettek világunk megannyi megfejthetetlen kérdésében, és a létezés puszta okait keresték megszállottan:
 


A lego ember után újra egy apuka kapta magához a mikrofont: Tóth Edu azon túl, hogy túsztárgyalóval sem tudta rábeszélni a feleségét, hogy tovább sörözzön, kifejtette a szülői mindennapok szépségeit is.

Majd a befejezés már Hajdú Balázsé volt, aka a világ egyik leglassabb humoristájáé! Balázs ráadásul a szokásosnál is nyugisabb volt, lévén nem tudta feldolgozni, hogy szép ruhába öltöztették fel a stylistok.

Ha lemaradtatok volna az adásról, a teljes humorpartit itt nézhetitek vissza!

Legnézettebb videók