Műsorújság
RTL Most
Majoros Mirtill
Majoros Mirtill

Álmodozó, életvidám és törtető lány. Állítása szerint kicsit nagyképű. Mindene a ’20-as évek amerikai stílusa, szeretne ilyen világban élni.


Mottója:
 

A cél szentesíti az eszközt. Ja, és színház az egész világ. Ezek szerint élek. 

 

Mit jelent számodra a zene? 

Menedéket a nagyvilágban, társat a magányban, értelmet az ürességben.
 
Kedvenc dalod?

Florence + The Machine – You’ve got the love  (az érzelmes lelkem)
 
Kedvenc  előadód?

Én annyi mindenkit tisztelek ebben a szakmában. A magyar zenei életben a Wellhello és Boggie rabja vagyok, a külföldi előadók közül pedig Beyoncét és a Simple Plant preferálom. De mindenfélét hallgatok, az operától a metálig.
 
Hogyan szoktál bulizni?

Eléggé nyugisan, fokozatosan bulizom. Nem lógok éjjel-nappal klubokban, inkább a hangulatos borbárokat kedvelem, ahol a társaságon van a hangsúly, és az ital íze is élvezet, nem csak a hatása. Persze mentem én már reggel 10-kor egyenesen buliból dolgozni, mert ha rám jön az 5 perc, akkor még én sem ismerek magamra, de ez piros betűs ünnep gyakoriságú.
 
Milyen Partyzán leszel?

Mindennél jobban remélem, hogy szimpatikus. Remélem a nézők megismernek majd, és egyesek talán azonosulni is tudnak velem, amely közelebb hoz majd hozzájuk. Biztosan nagyon küzdeni fogok majd, és álomvilágban leszek, mint általában. Ha ez az álomvilág szétesik, akkor pedig esélyes, hogy kiakadok. Nem leszek vad, és nem leszek ripacs. Nem akarok majd hanggal kitűnni. Nem zeng majd tőlem a ház, mégis mindig tudni fogják, hogy ott vagyok. Ezt garantálom.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo