Műsorújság
RTL Most

Fülledt erotika és vetkőzés ma este az Oltári csajokban!

Buja vágyak, forró csókok és szexi fehérnemű alól elővillanó bársonyos bőr! Az Oltári csajok ma esti epizódjában megint olyan történik, amire bizonyára mindenki felkapja a fejét: a tettre kész Kornél az ágyába csábítja Pirost, akiről egy szempillantás alatt leimádkozza a textilt.

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy olyan ősi vonzalmat éreztünk valaki iránt, hogy nem tudtunk parancsolni a vágyainknak. Ha ehhez a mágikus vonzalomhoz még érzelmek is társultak, szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb egy romantikus ágyjelenet keretében ért minket a katarzis.
 
Az RTLII telenovellájában Kornél és Piros kapcsolata egyenes úton halad a felvázolt romantikus beteljesülés felé. Miután a fiatalember legutóbb őszintén kitárta szívét a csinos lánynak, egyből elcsattant az első csók is. Ma minden ott folytatódik, ahol abbamaradt. Sőt mi több! A heves érzelmektől fűtött fiatalok nem tudnak parancsolni mélyről előtörő érzéseiknek; vadul egymásnak esnek. Kornél a karjaiban viszi Pirost az ágyába, ahol egy percig sem fogják vissza magukat, ami nem is csoda, hiszen régóta vártak már erre a pillanatra. Ruháiktól megszabadulva, fehérneműben hemperegnek, csókokkal halmozzák el egymás minden porcikáját, és úgy tűnik, végre új fejezet nyílik szerelmük lapjain…
 
De vajon meddig jutnak, végre egymásé lesznek, vagy a folyamatosan vívódó Kornél végül ezúttal is kihátrál? A telenovella mai epizódjából ezt is megtudhatjuk!
 

 

Oltári csajok, minden hétköznap 20.30-tól az RTLII műsorán!

 

 

Legnézettebb videók