Műsorújság
RTL Most

Hadas Kriszta: ˝a Jön a baba a legjobb meló˝

A doku-reality főszerkesztője, és egyben műsorvezetője elárulta, miért nőtt a szívéhez ez a „meló”, és kinek ajánlja szívből a következő évadot.

Hadas Kriszta (aki a "Jön a baba"-val párhuzamosan a "Keresem a családom!" című doku-reality főszerkesztője is) és Kéky Kira a babás sorozat felelős szerkesztője, videóújságírója (a szülések operatőre) harmadszor is belevág a „Jön a baba” készítésébe. Ismét telefonnal a "kezükben" fekszenek le esténként, hiszen a szülések egy része éjjel indul be, és olyankor azonnal (!) indulni kell - akár Miskolcra, akár Zalaegerszegre, akár Szegedre...

„A munkámnak köszönhetően bejártam a fél világot, és szinte az egész országot. Volt kaland elég. Sok műsort csináltam már, de mindig azt mondom, és ezt tartom is, hogy a "Jön a baba" a legjobb meló!”

Kriszta azt is elárulta, hogy mint az első kettő évadban, most sem lesznek tökéletes anyák, akik megmondják, megmutatják, mi a tuti. Viszont arról határozott véleménye van, hogy kinek ajánlja szívből a műsort.

„A műsort nem ajánlom az autó-motor sport rajongóinak, a ketrecharc kedvelőinek, továbbá azoknak, akik azt gondolják, hogy akiket érdekel a baba téma, azok kizárólag fodros kertészruhában, magukból csillámpónikat eregetve, az agylágyulás jeleit mutatva ugrándoznak a tarka réten, és közben ezeket a szavakat skandálják: " Pocaklakó, tejcsi, szopcsi, fürcsi!"Na ne már! Szóval a karcosabban gondolkodó nőknek és a férfiaknak sem kell halálra ijedniük. Ez nekik is szól! Az egész családnak.”
 

Mi már nagyon várjuk ezeket az igaz történeteket és az új - ahogy az előző évad anyukái elnevezték - "Hadas-tesókat"!

Ne feledd, novemberben kezdődik a „Jön a baba Hadas Krisztával”!

Legnézettebb videók