Műsorújság
RTL Most

Tejszínes farfalle zöldborsóval és sonkával

Nigella Lawson receptje
Hozzávalók (2-3 adaghoz):
  • 200 g farfelle tészta (vagy más rövid tészta)
  • 100 g mirelit borsó
  • 150 ml tejszín
  • 150 g kockára vágott sonka
  • 2 kanál reszelt parmezán
Elkészítés:
  • Készítsd el a tésztát a csomagolásán olvasható módon, bő sós vízben és öt perc után add hozzá a borsót, amit főzz meg ebben a vízben.
  • Ha a tészta elkészült, öntsd le ról a vizet.
  • Rakd vissza a tálat a tűzre, add hozzá a tejszínt, a sonkát, és a parmezánt.
  • A legvégén adjuk hozzá a kész borsót és a tésztát és az egészet keverjük össze.

Legnézettebb videók