KERESÉS search-close

Tejszínes farfalle zöldborsóval és sonkával

szerző:
2015.03.24. 12:27
Nigella Lawson receptje
Tejszínes farfalle zöldborsóval és sonkával
Hozzávalók (2-3 adaghoz):
  • 200 g farfelle tészta (vagy más rövid tészta)
  • 100 g mirelit borsó
  • 150 ml tejszín
  • 150 g kockára vágott sonka
  • 2 kanál reszelt parmezán
Elkészítés:
  • Készítsd el a tésztát a csomagolásán olvasható módon, bő sós vízben és öt perc után add hozzá a borsót, amit főzz meg ebben a vízben.
  • Ha a tészta elkészült, öntsd le ról a vizet.
  • Rakd vissza a tálat a tűzre, add hozzá a tejszínt, a sonkát, és a parmezánt.
  • A legvégén adjuk hozzá a kész borsót és a tésztát és az egészet keverjük össze.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való