KERESÉS search-close

Shay Mitchell - Emily Fields

szerző:
2015.04.28. 10:00
Shannon Mitchell Torontoban született egy filippínó anya és egy ír-skót származású apa gyermekeként. Már fiatalon a színpad szerelmese lett. 
Shay Mitchell - Emily Fields
Forrás: Pretty Little Liars hivatalos Facebook oldala

Öt éves korában táncórákat kezdett venni, majd nem sokra rá már versenyeket is nyert. Shay tíz éves korában Vancouverbe költözött családjával, ahol felfigyelt rá egy modellügynökség. Modellként a világ számos pontján megfordult, így például Bangkokban, Hong Kongban és Barcelonában is. Legnagyobb álma azonban az volt, hogy színésznő lehessen, ezért visszaköltözött Torontoba, ahol felvételt nyert a színművészeti egyetemre, és nem sokra rá beindult karrierje. Leghíresebb alakításai: Glee – Sztárok leszünk!, Hazug csajok társasága.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való