KERESÉS search-close

Ashley Benson - Hanna Marin

szerző:
2015.04.28. 10:00
Ashley Victoria Benson 1989. december 18-án született Kaliforniában. Két éves kora óta versenyszerűen táncolt különböző műfajokban. 
Ashley Benson - Hanna Marin
Forrás: Pretty Little Liars hivatalos Facebook oldala

Öt éves korában elkezdett az énekléssel is foglalkozni. Nyolc éves korában szerződést ajánlott neki a neves The Ford modellügynökség, melynek jelenleg is tagja. Tíz éves korában a színészkedés került érdeklődésének középpontjába. Először reklámfilmekben tűnt fel, majd színházakban is szerepet kapott. Ezt követően a színművészet lett Ashley szenvedélye. Leghíresebb alakításai: Narancsvidék, Így jártam anyátokkal, Hazug csajok társasága, Az Eastwick-i boszorkányok, Hetedik mennyország.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való