KERESÉS search-close

Epizódok

Hazug csajok társasága - 2. évad, 4. rész

Amikor Spencer a zálogházban nem kapja vissza Melissa gyűrűjét, a lányok keserűen veszik tudomásul, hogy „A” megint egy lépéssel előttük jár. Hanna csak Lucas és Danielle miatt egyezik...

Hazug csajok társasága - 2. évad, 3. rész

Aria jelentkezik a Hollison egy nyílt kurzusra, nem sejtve, hogy egy csoportba kerül Jennával. A lányok arra gyanakodnak, hogy Jason azért költözött vissza, hogy egykori barátjának, a bujkáló...

Hazug csajok társasága - 2. évad, 2. rész

A lányok nagyon megdöbbennek, amikor rájönnek, hogy Ian valószínűleg életben van, sőt, jelentkezett Melissánál. Emily kétségbeesve veszi észre, hogy a számítógépéről minden adatot töröltek...

Hazug csajok társasága - 2. évad, 1. rész

Miután Ian holtteste nem kerül elő, Garrett biztosítja a lányokat arról, hogy ragaszkodniuk kell a közös sztorihoz. A szülők egyöntetűen úgy döntenek, hogy amíg a nyomozás be nem fejeződik, ...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 22. rész

Miután a lányok megnézik az Alison által elrejtett videókat, rádöbbennek, hogy valaki évek óta figyeli őket, és az is világossá válik számukra, hogy mindenkinek, még Jennának is vannak...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 21. rész

A lányok egyre biztosabbak abban, hogy Ian volt Ali gyilkosa. Veronica figyelmezteti Spencer-t, hogy nem jó, ha az emberek Toby társaságában látják.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 20. rész

Miután kiderült, hogy Spencer-nek kapcsolata volt Ian-nel, a rendőrség házkutatást rendel el nála, ami nagyon felzaklatja a lányt.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 19. rész

A lányokat kihallgatják az Ian nevére szóló, a kellékek között talált serleg miatt, amiről kiderül, hogy hamis és nem emberi vér van rajta.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 18. rész

Az iskolában lázasan folynak az őszi színdarab próbái Ezra irányításával. Aria bekönyörgi magát a produkcióba, mint asszisztens, Emily kellékesként segít, Spencer és Hanna pedig szerepelnek...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 17. rész

Miután Hanna elmondta Ariának, hogy A. megzsarolta őt és emiatt kénytelen volt elárulni Ellának, hogy Aria a múzeumban volt, a két lány között fagyos a hangulat.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 16. rész

Aria roppant gyanúsnak találja, hogy apja valakivel telefonon leegyeztet egy vacsorát, de neki más programot mond.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 15. rész

Miután egész éjszaka az Alison-ról küldött fotót elemzi, Aria rájön, hogy a lányról az eltűnése éjjelén készített képet egyetlen helyről fotózhatták – Alison szobájából. ...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 14. rész

A lányokat megdöbbenti az A. által küldött videó eddig ismeretlen részlete, miszerint Ian találkozott Alisonnal a halála éjjelén. 

Hazug csajok társasága - 1. évad, 13. rész

Ian megkéri Spencer-t, hogy mivel már egy család tagjai, hagyják maguk mögött a múltat, a lány azonban biztos benne, hogy Ian és Alison együtt töltötték az Alison eltűnése előtti hétvégét. ...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 12. rész

Hannát hazaengedik a kórházból és véletlenül felfedezi a nagy halom pénzt. 

Hazug csajok társasága - 1. évad, 11. rész

Mindenkit letaglóz, hogy Hannát elütötték. Szerencsére nem túlságosan súlyosak a sérülései és Hanna végre elmondhatja a barátainak, hogy ki is A.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 10. rész

Mona születésnapi partit rendez, ahová mind a négy lányt meghívja, bár Hannán kívül senki nem lelkesedik az ötletért, hogy részt vegyenek a „Mona-táborban”.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 9. rész

A négy barátnő készül a kötelező SAT-tesztre, bár mindenkinek megvan a maga problémája, ráadásul komoly vihar közeledik Rosewood felé.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 8. rész

Aria és Mike anyja, Ella elköltözött otthonról, így Byron egyedül neveli a gyerekeket, ami nem könnyű. Hanna édesanyja, Ashley anyagi gondokkal küzd, mértékletességre inti lányát a költekezés...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 7. rész

A katasztrofálisra sikerült öregdiák bál után mindenki próbálja menteni, amit még lehet. Toby elviszi Emilyt a kórházba, majd ott hagyja a sérült lányt és eltűnik.  

Hazug csajok társasága - 1. évad, 6. rész

Mindenki izgatottan készülődik az Öregdiák bálra. Spencer nagyon boldog, hogy Alex-szel a bálon lesz az első, hivatalos randijuk.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 5. rész

Aria megdöbbenve értesül róla, hogy A. levelet írt az anyjának, amelyben feltárja Byron viszonyát a kolléganőjével, és azt is, hogy Aria falazott az apjának.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 4. rész

Hanna apja, aki jó ideje elhagyta őket, megjelenik a városban és vacsorázni viszi a lányát. Emilyt kínosan érinti az eltűnt képek ügye és megpróbálja Mayával tisztázni a kapcsolatukat. ...

Hazug csajok társasága - 1. évad, 3. rész

Hannát egyre jobban idegesíti, hogy anyjának viszonya van Wilden nyomozóval, aki külön kihallgatja őt az iskolában. 

Hazug csajok társasága - 1. évad, 2. rész

A Montgomery család lassan kezd visszazökkenni a régi kerékvágásba, bár Aria gyanakodva figyeli apját, akiről tudja, hogy elutazásuk előtt egy fiatal nővel találkozgatott.

Hazug csajok társasága - 1. évad, 1. rész

A pennsylvaniai kisvárosban, Rosewoodban öt gimnazista lány kötött elválaszthatatlan barátságot: a sportos Emily, a kicsit dundi Hanna, az okos Spencer, a művészi hajlamú Aria és a bombázó...

Hazug csajok társasága - 2. évad, 25. rész

Annak ellenére, hogy Garrett-et letartóztatták Alison megöléséért, a barátnők nem nyugszanak meg. 

Hazug csajok társasága - 2. évad, 24. rész

Mivel Hannának nincs telefonja, Mona kölcsönadja neki egy régebbi készülékét. Jenna szemműtétje nem sikerült és a lány bocsánatot kér a barátnőktől eddigi viselkedése miatt.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 23. rész

Aria megpróbálja Duncan segítségével rekonstruálni, hogy Alison-Vivian mit kereshetett Brookhaven-ben és kideríti, hogy az eltűnése napján már órákkal korábban a városban lehetett.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 22. rész

Wilden nyomozó megbízza Ashley-t, hogy szerezze meg neki Hanna telefonját.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 21. rész

Mona felfedi Hanna előtt, hogy „A” újra üzeneteket küldözget neki – Hanna nem tudja, mennyit is mondjon el barátnőjének.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 20. rész

Hanna nagyon ideges lesz, amikor Garrett megjelenik az iskolában és bírósági végzéssel elkobozza Caleb laptopját.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 19. rész

Hanna kétségbeesik, mert barátain kívül senki nem hiszi el, hogy nem ő készítette Kate-ről az inkrimináló képet és küldte szét a címtárában levőknek.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 18. rész

A lányok nagyon kellemetlenül érzik magukat azért, mert hazudniuk kell Hannának, de a Caleb által leszedett videón érdekes nyomra bukkannak Alison-nal kapcsolatban.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 17. rész

Miután Caleb-et is részben beavatták a talált telefon történetébe, a lányok döbbenten nézik végig a mobilon levő videót az NAT klub tagjairól.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 16. rész

Lucas-t eltűnése után mindenki lázasan keresi, de Hanna makacsul állítja: érzi, hogy a fiú él és jól van. 

Hazug csajok társasága - 2. évad, 15. rész

Miután a melegházi randevú után a lányok megtalálják „A” telefonját, elindul a hajsza, hogy leszedjék a rajta levő információkat.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 14. rész

Egy hónap telt el dr. Sullivan elrablása óta és a lányok jó barátnőkből egymásra fröcsögő sárkányok lettek: Spencer és Emily még össze is verekszik.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 13. rész

Az Alison eltűnése előtti Halloween mindenkinek meglepetéseket hozott: a lányokat a népszerű Noel Kahn hívja meg a bulijára.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 12. rész

Miután dr. Sullivan eltűnt, a lányok egy-egy babát kapnak „A”-tól, amely utasítást ad arra, mit kell véghez vinniük, hogy a doktornő életben maradjon.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 11. rész

A zaklatott Emily – korábbi döntése ellenére – dr. Sullivantől kér segítséget, de meglepődik, mikor aggódó barátnőit is a doktornő irodájában találja.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 10. rész

Amikor Aria kérdőre vonja Jasont a karámban talált fotók miatt, a fiú meglepő magyarázattal áll elő, ami a lányokat is zavarba ejti.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 9. rész

A lányokat megrémíti a gondolat, hogy nem találják az Aliról szóló halottkémi jelentés egyik oldalát. Aria egyre nagyobb zavarban van Jasonnel szemben, mert erotikus álmai vannak a fiúról. ...

Hazug csajok társasága - 2. évad, 8. rész

Mind a négy lány megdöbben, amikor világossá válik számukra, milyen kapcsolat van Jenna és Garrett Reynolds között.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 7. rész

Emily átköltözött Hannáékhoz, azonban a két lány eltérő stílusa és életritmusa időnként összeütközésbe kerül.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 6. rész

A lányokat megdöbbenti az „A” által mutatott videó eddig ismeretlen részlete.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 5. rész

Miután megtalálják Ian holttestét, „A” tippet ad Emilynek, a lány alaposan átvizsgálja a búcsúlevelet és döbbenetes felfedezésre jut.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 4. rész

Amikor Spencer a zálogházban nem kapja vissza Melissa gyűrűjét, a lányok keserűen veszik tudomásul, hogy „A” megint egy lépéssel előttük jár.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 3. rész

Aria jelentkezik a Hollison egy nyílt kurzusra, nem sejtve, hogy egy csoportba kerül Jennával. 

Hazug csajok társasága - 2. évad, 2. rész

A lányok nagyon megdöbbennek, amikor rájönnek, hogy Ian valószínűleg életben van, sőt jelentkezett Melissánál.

Hazug csajok társasága - 2. évad, 1. rész

Mivel Ian holtteste nem kerül elő, Garrett biztosítja a lányokat arról, hogy ragaszkodniuk kell a közös sztorihoz. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való