Műsorújság
RTL Most

Szűzérmék sörtésztában és alkoholos mámorban, hagymás krumplival

Hozzávalók:

  • 60dk szűzérme
  • só,
  • bors
  • ételízesítő
  • 3db tojás
  • 40dk liszt
  • 2 dobozos sör- egyik felét ő issza meg
  • étolaj- sütéshez
  • 1dl olivaolaj
  • 2 fej fokhagyma
  • köret:
  • 2 fej vöröshagyma
  • 80dkg krumpli
  • pirospaprika
  • étolaj
  •  díszítésre saláta:
  • 1cs petrezselyem
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db fejes saláta

Elkészítés:

A szűzérméket felkarikázzuk 2 cmes karikákra. Kicsit kiklopfoljuk a húst.
Lereszeljük a fokhagymát.
A fokhagymára olivát öntünk , ételízesítőt, sót, borsot teszünk rá és ezzel a lével átkenjük a szűzérméket.
Egy tálba teszünk lisztet , 2-3 tojással , majd sörrel hígítva megcsináljuk a tésztaalapot.
Ebbe beleforgatva megsütjük a húsokat forró olajban.
Közben pucoljuk a krumplit, hagymát.
Olajon megdinszteljük a hagymát, pirospaprikával megszórjuk és rárakjuk a megpucolt előre kifőzött  krumplit.

 

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Legnézettebb videók