KERESÉS search-close

Szűzérmék sörtésztában és alkoholos mámorban, hagymás krumplival

szerző:
2016.05.26. 21:20
Szűzérmék sörtésztában és alkoholos mámorban, hagymás krumplival

Hozzávalók:

  • 60dk szűzérme
  • só,
  • bors
  • ételízesítő
  • 3db tojás
  • 40dk liszt
  • 2 dobozos sör- egyik felét ő issza meg
  • étolaj- sütéshez
  • 1dl olivaolaj
  • 2 fej fokhagyma
  • köret:
  • 2 fej vöröshagyma
  • 80dkg krumpli
  • pirospaprika
  • étolaj
  •  díszítésre saláta:
  • 1cs petrezselyem
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db fejes saláta

Elkészítés:

A szűzérméket felkarikázzuk 2 cmes karikákra. Kicsit kiklopfoljuk a húst.
Lereszeljük a fokhagymát.
A fokhagymára olivát öntünk , ételízesítőt, sót, borsot teszünk rá és ezzel a lével átkenjük a szűzérméket.
Egy tálba teszünk lisztet , 2-3 tojással , majd sörrel hígítva megcsináljuk a tésztaalapot.
Ebbe beleforgatva megsütjük a húsokat forró olajban.
Közben pucoljuk a krumplit, hagymát.
Olajon megdinszteljük a hagymát, pirospaprikával megszórjuk és rárakjuk a megpucolt előre kifőzött  krumplit.

 

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való