KERESÉS search-close

Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival

szerző:
2017.04.21. 21:00
Rozé kacsamell hagymás, majonézes babsalátával, petrezselymes krumplival

HOZZÁVALÓK:

• 1 kacsamell
• kacsazsír
• lilahagyma
• 1 db fehérbab konzerv
• majonéz
• tejföl
• só
• bors
• krumpli
• petrezselyem


ELKÉSZÍTÉS:

A kacsamellett kettévágom, bőrét bevagdalom kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütöm.
Mikor kész van pár perc után felszeletem.
A krumplit megpucolom, felszeletelem majd felteszem főzni, sózom és puhára főzöm ,és petrezselyemmel  megszórom. 
A lilahagymát megpucolom, felszeletelem összekeverem a babbal , majd fűszerezem és majonézes, tejfölös mártásba belekeverem.

 

Nézd meg Pierre véleményét az elkészült ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!