Műsorújság
RTL Most

Legyél te a következő Hagyjál főzni! sztárja!

Újra megnyílt a lehetőség mindazok előtt, akik szeretnének az RTLII népszerű családi gasztro-realityjének részesei lenni, hiszen már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! legújabb évadára. Kattints IDE, és jelentkezz te is a műsorba!

Mindeközben az RTLII képernyőjén a Hagyjál főzni! második évada elérkezett a fináléhoz: az utolsó héten az első két széria  legemlékezetesebb versenyzői ragadnak fakanalat. 

 

 

A Hagyjál főzni!, Magyarország legszórakoztatóbb családi gasztro-reality-je, amelyben a versenyzőknek, konyhai tapasztalatlanságukat legyőzve kell egy fogást elkészíteniük, mindezt időre.

A játékosok a kedvenc családi receptjeiket készítik el a műsorban, mégpedig olyan felállásban, hogy  a páros konyhai analfabéta tagja a szakács, a főzni jól tudó csapattárs pedig csak a pult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a konyhai folyamatokban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg.

Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, az ország legszigorúbb ételkritikusa, A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre dönti el, kinek a főztje jobb. A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.

 

 

Az RTLII képernyőjén egyébként a Hagyjál főzni! második évada elérkezett az utolsó hetéhez, amelyben az első két széria legemlékezetesebb versenyzői csapnak össze. Pénteken pedig eldől, hogy az első vagy a második évad arat végső győzelmet.

 

Kattinst IDE, és nézd meg, kik csapnak össze az évadzáró héten, ha pedig kedvet kaptál, jelentkezz te is a műsorba!

Legnézettebb videók