Műsorújság
RTL Most

Karalábés csirkemell galuskával

Hozzávalók:

  • csirkemell filé,
  • karalábé (zsenge),
  • napraforgó olaj,
  • vöröshagyma,
  • fokhagyma,
  • só ,
  • bors,
  • főzőtejszín,
  • finomliszt,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • Galuskához:
  • Liszt,
  • tojás,

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, a meghámozott karalábékat vékony hasábokra, a hagymát apró kockákra daraboljuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymakockákat, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig sütjük.
Ekkor tesszük hozzá a préselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a karalábét. Lefedve, saját levében addig pároljuk, amíg a karalábé meg nem puhul. Néha közben megkeverjük.
Amíg puhul, galuskát készítünk.
A  tejszínt csomómentesre dolgozzuk a liszttel, és az ételt pár perc alatt besűrítjük vele.

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Legnézettebb videók