KERESÉS search-close

Karalábés csirkemell galuskával

szerző:
2016.05.26. 21:20
Karalábés csirkemell galuskával

Hozzávalók:

  • csirkemell filé,
  • karalábé (zsenge),
  • napraforgó olaj,
  • vöröshagyma,
  • fokhagyma,
  • só ,
  • bors,
  • főzőtejszín,
  • finomliszt,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • Galuskához:
  • Liszt,
  • tojás,

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, a meghámozott karalábékat vékony hasábokra, a hagymát apró kockákra daraboljuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymakockákat, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig sütjük.
Ekkor tesszük hozzá a préselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a karalábét. Lefedve, saját levében addig pároljuk, amíg a karalábé meg nem puhul. Néha közben megkeverjük.
Amíg puhul, galuskát készítünk.
A  tejszínt csomómentesre dolgozzuk a liszttel, és az ételt pár perc alatt besűrítjük vele.

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való