KERESÉS search-close
X
Másolás vágólapra

Így készül a spenótos liszt Heckmann-módra

szerző:
2017.04.21. 21:23

A fasírt kicsit megégett, Imi pedig elkezdte behabarni a spenótot. Mivel a spenót állaga olyan volt, mint egy levesé, Imi liszttel sűrítette be, de a liszt annyira meglódult, hogy az egész egy ragadós spenótos lisztes kotyvalék lett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!