KERESÉS search-close

Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával

szerző:
2016.05.23. 21:00
Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús,
  • 2 db zsemle,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • fokhagyma,
  • ½ kg krumpli,
  • 1 kígyóuborka,
  • 1 tv paprika,
  • pirospaprika,
  • bors
  • ételízesítő
  • zsemlemorzsa
  • szerecsendió
  • 1 tojás
  • étolaj
  • ecet
  • citromlé
  • kristálycukor

Elkészítés:

A darált húshoz adjuk az előzőleg beáztatott zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tojást, és fűszerezzük.
Formázzuk, majd forró olajban kisütjük. Közben a tetszés szerint felvágott krumplit sós vízben megfőzzük, a dinsztelt hagymával összekeverjük.
Uborkasalátával tálaljuk.

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való