KERESÉS search-close

Brassói aprópecsenye sült burgonyával, paradicsom salátával

szerző:
2016.05.03. 21:00
Brassói aprópecsenye sült burgonyával, paradicsom salátával

Hozzávalók:

  • Disznó
  • pecsenye
  • só, bors
  • majoranna
  • ételízesítő
  • fokhagyma
  • vöröshagyma
  • krumpli
  • olaj
  • paradicsom
  • ecet
  • cukor

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágva az olajon megdinszteljük, rádobjuk az ujjnyi vékony csíkokra vágott húst, és nagy lángon fehéredésig sütjük. Sózzuk, erőteljesen borsozzuk, mehet rá egy kevés majoranna is. Amíg a hús sül, a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. Ha a hús kifehéredett, kevés víz aláöntésével puhára pároljuk. Amikor a víz elpárolog, mindig csak egy kevéssel pótoljuk, mert a húsnak a brassói aprópecsenye esetében sülnie kell, nem főnie.
Amint a hús megpuhult, hozzáadjuk a pépesre zúzott fokhagymát, azzal már csak egy percig keverjük a pecsenyét.
A burgonya kockákat forró olajban ropogósra sütjük.
A paradicsomokat feladaboljuk, sózzuk, borsozzuk,egy kevés cukrot,  néhány csepp ecetet és egy kevés vizet adunk hozzá.

 

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való