Műsorújság
RTL Most

Robbantgass Schwarzeneggerrel!

Egy szerencsés adományozó különleges kalandot nyerhet személyesen Terminátorral az Omaze jótékonysági kampányának keretein belül.
Robbanószerekkel teli ládák, gránátvetők, hatalmas gépfegyverek - klasszikus Arnie-s filmhozzávalók.
 

„Itt repül a dinamit!”


Ezúttal azonban nem egy készülő adrenalinban úszó újabb akciófilmről van szó. A Blow s***t' for charity (robbants a jótékonyságért) névre keresztelt kampány az iskola utáni programokat szervező egyesületnek, azaz az ASAS-nek gyűjt adományokat. Az adakozók legszerencsésebbike pedig ténylegesen felrobbanthat bármit, ami csak az útjába kerül. Természetesen biztonságos körülmények között egy profi pirotechnikai csapat, illetve a Legenda kíséretében.

,,Ha velem robbantasz, tele lehet az Instád és a Snapchated menő tartalmakkal, de emellett tényleg nagy segítség lehet az életedben. ” – mondta a sztár.

De mire is gondol pontosan? Folyamatosan halogatod, hogy rendet rakj a gardróbodban? Robbantsd fel és kész!Nem tudsz aludni a szomszéd autójának a riasztójától? Itt a megoldás: röpítsd a levegőbe!A kampány ’hatalmas durranás’ és a cél is remek. A legkisebb adományozható összeg tíz dollár, amivel megkapjuk az esélyt a főnyereményre, hogy mi állhassunk ilyen menőn egy robbanás előterében:Nézd meg A hatodik napon című filmet június tizenkettedikén 19:50-től az RTL2-n!

Forrás: dailymail.co.uk
Képek forrása: youtube.com

Legnézettebb videók