Műsorújság
RTL Most

Renée Zellweger életmódot váltott

Renée Zellweger a drasztikus plasztikai műtéte után megfogadta, hogy egészségesen fog élni, melyet eddig sikerült is betartania.
Egy konditeremből látták önfeledten kisétálni a színésznőt, aki ezt követően találkozott barátjával, Doyle Bramhall-val. A pár egymáshoz illő szettben ment el kávézni, ahol Renée végre levette napszemüvegét és láthattuk a smink nélküli, teljesen új arcát.

Forrás: justjared.com

Nézd szerdán 19:00-kor az RTLII képernyőjén a Pokolba a szerelemmel című vígjátékot!
Barbara Novak (Renée Zellweger) fiatal írónőként érkezik New Yorkba új könyvével, melynek Pokolba a szerelemmel a címe. Művével nyíltan tagadja a szerelmet, de feltétlen igent mond a karrierre és a szexre. A forradalmi nézeteket hangoztató kötet hamar a bestseller-listák élére repül, szerzője pedig magára vonja egy veszélyes ellenfél figyelmét. Az elsőkönyves írónőre felfigyel New York legnagyobb nőcsábászának tartott Cather Block (Ewan McGregor), aki ráadásul jó tollú sztárújságíró is. Mi sem természetesebb, hogy Block a regényt, illetve az írónő ellene irányuló személyes megjegyzéseit sértésnek veszi, ezért leleplező cikk írásába kezd. Célja nem egyszerűen Barbara elcsábítása, hanem hogy bebizonyítsa: még a feminista mozgalmak példaképe is képes a szerelemre.

Legnézettebb videók