KERESÉS search-close

Reese Witherspoon volt férje kitálalt

szerző:
2015.03.29. 00:00
Igaz, hogy Reese Witherspoon és Jim Toth már négy éve boldog házasságban élnek, most mégis megszólalt előző férje, és bevallotta, mi volt válásuk oka.
Reese Witherspoon volt férje kitálalt
Reese Witherspoon boldogan éli napjait, hiszen csak mosolygós képet látni a színésznőről, vagy sugárzik mikor épp a konditerembe tart, vagy végzett. Exe azonban valamiért végre beszámolt róla, hogy nem a kor volt szakításuk oka, hiszen gyakori, hogy akik fiatalon házasodtak össze, gyakran hamar szétmennek. Mindketten ebben a nehéz iparágban dolgoznak és sokszor nehéz megküzdeni a körülöttük lévő felhajtással és szerinte ez lehet az ok, amiért már már karjaiban van Reese.

Reese Witherspoon volt férje kitálalt
Forrás: instagram.com

Forrás: justjared.com

Nézd az RTLII képernyőjén a Doktor Szöszi második részét vasárnap 19:00-kor!
A Harvard Egyetem befejezése után Elle (Reese Witherspoon) az egyik nagyvállalatnál helyezkedik el. Miközben a karrierjét építgeti, az álmai férfijával kötendő közelgő esküvőjére készül. A véletlen azonban közbeszól. Megtudja, hogy szeretett kutyájának, Gyilkosnak a rokonait az egyik kliensének cége kozmetikai tesztelésekhez használja. Természetesen kiáll a négylábúak jogaiért, mire rögvest kirúgják a munkahelyéről. Ez érthető módon kissé megviseli, ám az optimizmusát nem veszíti el. Elle Washingtonba indul, hogy kezébe vegye a dolgok irányítását.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való