Műsorújság
RTL Most

Jennifer Lopez és Casper Smart újra együtt?

Hivatalosan még nem erősítette meg a pár, hogy újra együtt vannak. Azonban a lesi fotó, melyen épp csókolóznak a szerelmesek, mindent elárul.
Forrás: instagram.com

Jennifer Lopez és Casper Smart együtt távozott egy kávézóból Los Angeles-ben hétfőn délután. A negyvenöt éves szupersztár és Smart még nem nyilatkoztak kapcsolatukról, habár készült róluk egy fotó, melyen épp egymást ölelik és csókolják. Ennek birtokában kijelenthetjük, hogy újra együtt a pár. Egyébként JLo a Los Angeles-i kórházban meglepte a beteg gyerekeket és bemutatta nekik a Végre otthon! című legújabb animációját. A mesefilm egyébként már látható a mozikban, itthon azonban csupán a kijelölt helyeken lehet megtekinteni.

Forrás: instagram.com

Forrás: justjared.com

Nézd kedden az RTLII-n 19:00-kor az Álmomban már láttalak című filmet!
Marisa Ventura (Jennifer Lopez) gyermekét egyedül nevelő anya, aki egy előkelő manhattani szállodában dolgozik szobalányként. Egy napon aztán a világ a feje tetejére áll - Marisa találkozik Chris-szel (Ralph Fiennes), a sármos politikussal, aki a hotelban száll meg és összetéveszti őt egy vagyonos társasági hölggyel. Chris halálosan beleszeret a lányba, aki nem meri felfedni előtte, hogy ő a szobalány.

Legnézettebb videók