Műsorújság
RTL Most

Jennifer Aniston a "photobomb királynő" a 2015-ös Oscar-on

Jennifer Lopez készített néhány vicces selfiet a 2015-ös Oscar gálán, melyből az egyiken Jennifer Aniston beleugrott az épp készülő fotóba. 
A képen Jennifer férje, Justin Theroux is látható. Egyébként a vörösszőnyegen a pár tündökölt leginkább. A színésznő nem csak JLo selfie-jén vicceskedett, de barátnőjét, Emma Stone-t is megpróbálta felemelni egy kép erejéig. 

Forrás: justjared.com

Nézd az RTLII képernyőjén kedd este 18:45-kor Jennifer Anistont a Nem kellesz eléggé című filmben!
Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban, de ki dől be ennek. Beth (Jennifer Anniston), Anna (Scarlett Johansson), Mary (Drew Barrymoore) és Gigi (Ginnifer Goodwin) megpróbálják a lehetetlent: kiismerni a férfiakat. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Tudja-e bárki is, miért nem hív vissza, miért tagadtatja le magát, és miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak, mert az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora.

Legnézettebb videók