Műsorújság
RTL Most

Hugh Dancy zavarba hozza feleségét

Claire Danes és Hugh Dancy 2009 óta él boldog házasságban, azonban a sármos színész még mindig meg tudja lepni kedvesét.
 
Az egyik legnépszerűbb női magazin decemberi számának címlapjáról Claire Danes mosolyog ránk. A Homeland színésznője a sorozatban alakított szerepéről, Damian Lewis-ról és férjéről is nyilatkozott a magazin újságírójának. A csinos híresség elmondása szerint Hugh Dancy jól nevelt, kiváló iskolákba járt, rendkívül okos és meg tudja nevettetni. Egyszerűen telitalálat! "Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a felesége lehetek! Amikor valakivel ennyire intim kapcsolatba kerül az ember, akkor már nem tűnik fel a külsőség. Átlátok a csomagoláson és más dolgok kerülnek előtérbe. Aztán egyszercsak felébredek, ránézek a páromra és elámulok a tökéletes kinézetétől." - mondta Claire, aki ilyenkor kissé zavarba jön. Elmondása szerint nem külseje miatt szereti Hugh-t, azonban ez egy bónusz, ami szerelmük kísérője.

Forrás: justjared.com

Nézd az RTLII-n vasárnap este 19:00-kor a Hisztéria című filmet, melynek főszereplője Hugh Dancy!
Dr. Mortimer Granville-t (Hugh Dancy) a túlzottan modern nézetei miatt elbocsátják állásából a viktóriánus Londonban. Az ifjú orvos a női betegségek specialistájánál kap munkát, Dr. Robert Dalrymple segédje lesz. A doktor sajátos módon, altesti masszázzsal kezeli a hisztériaként ismert betegséget. Dr. Granville hamarosan roppant népszerű lesz a hölgyek körében, sőt Dr. Dalrymple kisebbik lánya is lelkesedik érte. Emily nővére, a női jogok élharcosa, Charlotte azonban egyszerű kuruzslónak tartja az orvost.

 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók