KERESÉS search-close

Christopher Lambert csatlakozik a Coen testvérekhez

szerző:
2015.01.25. 00:00

Az ötvenhét éves színész szerepet kapott a ‘Hail, Caesar’ cimű filmben!

Christopher Lambert csatlakozik a Coen testvérekhez
A komédiát Joel és Ethan Coen rendezik. A történetről nem tudni bővebb információkat, azonban a szereopsztásról már igen. A történetben játszani fog a Metró című film szereplőjén kívül George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Frances McDormand, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Alden Ehrenreich és Jonah Hill.

Forrás: hollywoodreporter.com

Nézd az RTLII-n vasárnap 23:30-kor a Metró c. filmet!
Piszkos kis üzelmei miatt Frednek menekülnie kell. A párizsi metró alagútrendszere ideális búvóhelynek ígérkezik. Ebben az első pillantásra brutális és szürreális világban - ahova csak a neon fénye jut el, és ahol a legkülönfélébb emberek, különcök, piti bűnözők, hajléktalanok, alkoholisták lelnek menedéket - számos barátja akad. Fred rájuk is gondol, amikor álmodozni kezd: azt tervezi, hogy társaival közösen sikeres zenekart alakít, és arról ábrándozik, hogy feleségül veszi Helenát; a lányt, akit korábban meglopott és megzsarolt.
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való