KERESÉS search-close

A szcientológia tette tönkre Tom Cruise első házasságát

szerző:
2015.05.07. 15:36
Állítólag az egyház egyik vezetője intézte úgy, hogy a színész és Mimi Rogers kapcsolata váláshoz vezessen.
A szcientológia tette tönkre Tom Cruise első házasságát
Forrás: tumblr.com

Mimi Rogers a Szcientológia Egyház tagja volt, amikor megismerkedett Tom Cruise-zal, így a színész is kapcsolatba került a vallással. Mimi úgy gondolta, hogy az egyházhoz való csatlakozás megoldást jelentene Tom elfajult viselkedésére, ugyanis a Mission: Impossible sztárja nem vetette meg akkoriban a bulizást és a csajozást.

Mimi édesapja nem sokkal Tom csatlakozását követően búcsút intett az egyháznak, amit a szcientológia vezetői elfogadhatatlannak tartottak, ezért tervbe vették, hogy véget vetnek Mimi és Tom kapcsolatának. Ezt úgy próbálták elérni, hogy Nicole Kidman személyében elhúzták a mézesmadzagot Cruise előtt.

A terv kiötlői sikerrel jártak, ám később megbánták gonosz tettüket. Miminek bocsánatkérő levelet is küldtek, bár ő nem tudott a részletekről.
 
Nézd az Aranyajtó című filmet május 9-én 11:30-tól az RTL2-n!

Forrás: aceshowbiz.com

Henry (Joseph Cross), a betegápoló tanonc arra kényszerül, hogy abbahagyja az iskolát, miután édesapja váratlanul életét veszti, játék közben egy sportpályán. Még szerencse, hogy a nagybátyja talál neki portás állást, egy elegáns manhattani apartman házban. Cross nehezen szokja meg a kötelező egyenruha viselését. Munkája rendkívül változatos, még egy kutyát is újra kell élesztenie. Egy napon találkozik az egyik csinos fiatal lakóval, Scarlett-tel (Sarah Roemer), akibe első látásra beleszeret, a lány jómódú anyjának nem kis bosszúságára.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való