Műsorújság
RTL Most

A szcientológia tette tönkre Tom Cruise első házasságát

Állítólag az egyház egyik vezetője intézte úgy, hogy a színész és Mimi Rogers kapcsolata váláshoz vezessen.
Forrás: tumblr.com

Mimi Rogers a Szcientológia Egyház tagja volt, amikor megismerkedett Tom Cruise-zal, így a színész is kapcsolatba került a vallással. Mimi úgy gondolta, hogy az egyházhoz való csatlakozás megoldást jelentene Tom elfajult viselkedésére, ugyanis a Mission: Impossible sztárja nem vetette meg akkoriban a bulizást és a csajozást.

Mimi édesapja nem sokkal Tom csatlakozását követően búcsút intett az egyháznak, amit a szcientológia vezetői elfogadhatatlannak tartottak, ezért tervbe vették, hogy véget vetnek Mimi és Tom kapcsolatának. Ezt úgy próbálták elérni, hogy Nicole Kidman személyében elhúzták a mézesmadzagot Cruise előtt.

A terv kiötlői sikerrel jártak, ám később megbánták gonosz tettüket. Miminek bocsánatkérő levelet is küldtek, bár ő nem tudott a részletekről.
 
Nézd az Aranyajtó című filmet május 9-én 11:30-tól az RTL2-n!

Forrás: aceshowbiz.com

Henry (Joseph Cross), a betegápoló tanonc arra kényszerül, hogy abbahagyja az iskolát, miután édesapja váratlanul életét veszti, játék közben egy sportpályán. Még szerencse, hogy a nagybátyja talál neki portás állást, egy elegáns manhattani apartman házban. Cross nehezen szokja meg a kötelező egyenruha viselését. Munkája rendkívül változatos, még egy kutyát is újra kell élesztenie. Egy napon találkozik az egyik csinos fiatal lakóval, Scarlett-tel (Sarah Roemer), akibe első látásra beleszeret, a lány jómódú anyjának nem kis bosszúságára.

Legnézettebb videók