Műsorújság
RTL Most

Elena Ramos - Jordana Brewster

Elena Ramos a Ewing család házvezetőnőjének lánya, aki együtt nőtt fel Jockey és Bobby fiával, Johnnal és Christopherrel.
A barna hajú szépség 1980. április 26-án született Panama Cityben. Nem sokkal később a szülők úgy döntöttek, Londonba költöznek, Jordana 6 éves koráig élt a brit fővárosban. Ekkor a család ismét gondolt egyet és arra jutottak, visszatérnek gyökereikhez, ezúttal Rio de Janeiróba helyezték át otthonukat. A következő négy évet itt töltötték, ezalatt a kicsi Jordana megtanult portugálul, a mai napig folyékonyan beszéli a nyelvet. Amikor a kislány 10 éves lett, a szülők újra összepakoltak, ezúttal Manhattan lett a következő állomás. Innentől kezdve Jordana egy katolikus lányiskolába, a Sacred Heartba járt. Tinédzserkorában már két napi sorozatban is szerepet kapott, az All My Children és az As the World Returns című szappanoperákban. Majd egy NBC minisorozat következett The 60’s címmel. A Faculty - Az invázium című horror, majd a Láthatatlan cirkusz után a mozis áttörést a Halálos iramban hozta meg számára. Ő játszotta Vin Diesel hugát, aki szerelembe esik Paul Walkerrel. A magánéletben 2007 óta elkötelezett, ekkor ment hozzá a filmproducer Andrew Formhoz.

Érdekességek

- Nagyapja Kingman Brewster, a Yale Egyetem korábbi elnöke, amerikai diplomata, nagykövet volt Nagy-Britanniában.

- Apja befektetési bankár, édesanyja, Maria Joao brazil fürdőruha-modell.

- Van egy fiatalabb húga, Isabella.

- Nem volt jogosítványa, amikor megkapta Mia szerepét a Halálos iramban.

- A Stuff és a Maxim magazin is a 100 legszexisebb nő közé választotta 2002-ben, 2005-ben és 2006-ban. 2009-ben már 9. helyezett volt a Maxim listáján.

- 2003-ban szerzett diplomát a Yale Egyetemen, Bachelor of Arts végzettséget kapott.

- Két labrador kutyája van, egy sárga, aki Ella névre hallgat és egy fehér, őt Hendrynek hívják.

- Férje egy év együttjárás után kérte meg a kezét.

Legnézettebb videók