Műsorújság
RTL Most

Bobby Ewing - Patrick Duffy

Patrcik Duffy számára az elsöprő sikert Bobby Ewing szerepe hozta meg.
Pályafutása során azonban három rendkívül sikeres sorozatban is szerepelt, kezdve a „Man From Atlantis” c. amerikai kalandfilm sorozattal, melyben 2 évadot játszott. Ezt követte a Dallas 14 évadon keresztül, majd végezetül az „Egyről a kettőre” 7 szezonon át.

Mindhárom sorozat rendkívül sikeres volt, nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon. A „Man From Atlantis” ezen felül a történelem része is lett, ugyanis ez volt az első amerikai sorozat, ami adásba került Kínában.

Duffy Montanában, egy alig 600 lakosú kis városban született, de tinédzser korában, átköltöztek családjával Seattle-be, ahol elkezdett érdeklődni a színészet után, végül 1976-ban megkapta Mark Harris szerepét a „Man From Atlantisban”. Ezt követően nem kellett sokáig várnia egy újabb szerepre, ugyanis a „Man From Atlantis” befejezése után nem kevesebb, mint egy héttel, már be is válogatták a Dallas csapatába.

Kezdve 1976-tól a Man From Atlantisszal, egészen 1998-ig az Egyről a kettőre című sorozat végéig - azaz nem kevesebb mint 22 éven át - Patrick Duffy volt a közönség kedvence.

Érdekesség, hogy Duffy még a Dallas ideje alatt kipróbálta magát a kamera másik oldalán is és 30 epizódot ő rendezett a sorozatból. Ezt a karrierjét folytatta az Egyről a kettőre című sorozatban is, jóbarátjával a Jockeyt játszó Larry Hagmannel pedig producerként is betársultak az utolsó Dallas tévéfilmbe, a Ewingok háborújába.

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók