Műsorújság
RTL Most

Vitya beköltözhet Tamás lakásába

Dávid és Joe sportnapot tartottak. Dia összeugrasztotta Vityát az apjával. Karola önpusztítása folytatódott.

Dávid viccből kihívja az apját egy sportversenyre, amiben megbizonyosodhatnak arról, hogy melyikük fittebb. Joe becsvágyát felpiszkálja a dolog, és elfogadja a kihívást. A lakótársak is elkísérik őket a spontán sportnapra. Közben Evelin nem bírja levenni a szemét Dávidról, Gábor pedig még mindig a különös telefonhívásait, sms-eit bonyolítja az Erdélyben megismert titokzatos lánnyal.
 


Diát sokkolja, amikor Vitya apja reggel meglesi zuhanyozás közben. A felháborodott Dia ráveszi Vityát, hogy kösse el az apja imádott járgányát, és így álljon bosszút rajta. Később Vitya és az apja ismét hevesen egymásnak esnek, mivel az apja felfedez egy karcolást az autó lakkozásán. Dia bátran megvédi Vityát, akit az apja meg akar verni. Magával viszi a fiút Szofihoz és Tamáshoz.
 


Karola reggel megint nagyon másnapos, és a lakótársai legnagyobb döbbenetére nem is emlékszik, amikor egy idegen srác jön ki a szobájából. Bori és Adri szeretnének beszélni Karolával, hogy egyre többet iszik, de Karola nem hajlandó meghallgatni őket. Ezután késve érkezik a tetováló szalonba, ahol remegő kézzel akar tetoválni, majd összeveszik az egyik vendégével is. A dühös és másnapos Karola ezután beül egy bárba, ahol tovább folytatja az önpusztító életmódot.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók