Műsorújság
RTL Most

Virágot zaklatták a saját fotózásán!

Virág fotózása rosszul végződött. Bence benevezte Francit egy versenyre. Tamara lebuktatta Sanyit Joe előtt.

Tamara elképedt, amikor meglátta, ahogy Sanyi kora reggel visszatette a gipszét, annak ellenére, hogy megígérte neki, hogy mindenkinek elmondja: meggyógyult. Tamara megfenyegette, hogy ő maga számol be a csalásról Joe-nak, ha Sanyi ezt nem teszi meg. Végül amikor Tamara este megérkezett Nikivel az albérletbe és meglátta, hogy Sanyi továbbra is kiszolgáltatja magát, elszakadt nála a cérna. Niki segítségével rákényszerítte Sanyit, hogy mondja el az igazat Joe-nak.

Franci frusztrált volt, amikor ráeszmélt, hogy a büfés kocsija borzalmas állapotban van, viszont nem volt rá pénze, hogy megjavíttassa. Az elszánt Bencének végül sikerült meggyőznie a lányt, hogy vegyen részt egy gasztro-versenyen, hogy gyorsan pénzhez jusson. Ám Francinak kétségei voltak. Amikor Bencével végignézték a versenytársakat, akiknek kivétel nélkül átgondolt, egzotikus koncepciójuk volt, Franci azonnal rájött: ellenük semmi esélye sincs.

Virág lehetőséget kapott egy fotózásra, aminek viszont Lali egyáltalán nem örült. Aféltékenysége miatt Virág majdnem lemondta a lehetőséget, de végül Evelin és Barbi megoldották a helyzetet: elkísérték a fotózásra. Lali végül bocsánatot kért Virág megbízójától, aminek majdnem balhé lett a vége, ezért Barbi elvitte a fotózásról. Virág fantasztikusan teljesített, mikor azonban kikezdett vele a fotós asszisztense, megijedt.
 


Ha lemaradtál volna, akkor nézd meg itt a teljes adást!

Legnézettebb videók