Műsorújság
RTL Most

Virág végleg otthagyja Lalit?

Lali szerelmi élete megbicsaklik. Evelint meglepik a barátnői. Bence túl van az életveszélyen.

Lali nagyon-nagyon boldog, mióta együtt van Virággal. Reggel Csocsesz jelenik meg nála, amiért a fiú nem szeretne a leszervezett közös turnéjukra elmenni. Lali ragaszkodik a döntéséhez: nem akarja itt hagyni élete nőjét, mert nem akarja kockára tenni kapcsolatukat. Virág elől eltitkolja az ügyet, és lakótársaitól is hallgatást kér.

Lali és Virág között mindennek vége?

Evelin nagyon dühös lesz, amikor Joe motoros haverját az ágyában találja. Tamara és Niki kimentik a lakásból a lányt, és elviszik egy ajándék fotózásra. Evelin nem igazán tud ellazulni, ám mikor megjelenik a fotós három focista haverja is, Niki mindenképpen maradni akar és bulizni a pasikkal. Tamara is lelkes, de Evelin nem igazán bír ráhangolódni....

A csajok szexi fotózása téged is felpezsdít!

Karola Szofival megy be Bence orvosához, aki elmondja: még sokáig eltarthat a fiú kezelése. Karola úgy érzi, hogy Rozina lehet a kapocs, ezért újra megpróbálja rávenni a lányt, hogy menjen be szerelméhez, de sehogy sem tud hatni a lányra. Karola egyre feszültebb, mert úgy érzi, hogy egyedül maradt Bence problémájával és fogalma sincs róla, hogy merre lehet Teó. Karola zaklatottan még Barbival is találkozik, hogy a férfi hollétéről érdeklődjön, de Barbi is hasonlóan kezd ideges lenni, ugyanis ő sem tud semmit a Teóról. Karola Szofival és a nagyszülőkkel újra Bencénél járnak, ahol Bence hangulata és állapota kissé javulni kezd a reggeli állapothoz képest. Közben Barbi néhány fontos információ birtokába jut Teóval kapcsolatban, amikor egy magánnyomozó jelenik meg a lakásánál.

 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók