Műsorújság
RTL Most

Új lakóval bővült a villa

Tamara két tűz közé kerül. Bécy munkát ajánl Mirjam lányának. André húga beköltözik Bécy-hez.  

André úgy gondolja, hogy végre megszabadult Francitól, ám mikor a húga exe visszaveszi a lakókocsit, nemcsak Franci munkalehetősége lett oda, hanem a tető is a feje fölül. Amikor Bence értesül Franci szorult helyzetéről, sajnálatból felajánlja neki, hogy egyelőre maradjon velük a házban. André kikészül, amikor Roland és Karola is támogatja az ötletet.

Bécy reggel bocsánatot kér Mirjamtól a rosszul sikerült felolvasás miatt, mikor egy hatalmas veszekedés fültanúja lesz. Ekkor kiderül, hogy Mirjamnak van egy lánya, akivel az utóbbi időben nagyon meggyűlt a baja. Bécy felajánlja, hogy felveszi a lányt gyakornoknak az egyik klubjába. Rebeka el is kezdi a munkát, de mikor Bori egy felbontott üveggel talál rá a raktárban, követeli Bécytől, hogy azonnal rúgják ki. Bécy azonban nem küldi el a lányt…
 


Tamara reggel meghallja, hogy Máté összeveszik Izabellával a fizetése miatt. Izabella választás elé állítja a fiút: Máté vagy fizet neki, vagy Izabella faképnél hagyja őt. Máté számára Tamara jelenti a megoldást a problémára, így új tánctanárként fel szeretné venni őt a DJ-be. Tamara örül a lehetőségnek, de Szofi miatt nem mer felmondani a szalonban. Amikor Szofi és Máté nem sokkal később összevesznek azon, hogy kinek jusson nagyobb darab Tamarából, Tamara mindkettőjükre megharagszik.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók