Műsorújság
RTL Most

Teó drogokkal akarta felültetni Márkot

Lili együtt töltötte a napot Tedivel. Teó bosszút forralt Márk ellen. Dia kihasználta a barátait.

Lili nagyon várja, hogy együtt töltse a napot Tedivel, és mikor Mesi kételkedik, öntudatosan közli vele, hogy ő igenis képes gondoskodni a kicsiről. Valamivel később azonban benne is kétségek támadnak, hogy képes lesz-e jó anyja lenni a fiának. Aztán Júlia segítségével összeszedi magát, és az anyai ösztöneire hagyatkozik.
 


Reggel Márk beszámol Karolának, hogy mennyi borsot tör Teó orra alá. Közben Teó elmondja Evelinnek a mestertervét, amivel megszabadulhatnak Márktól: drogot rejt el a mosogatópult alatt, aztán kihívja a rendőrséget a férfira. Evelin hallani sem akar erről, kb. megtiltja Teónak, hogy ezt tegye! Teó ennek ellenére elrejti a csomagot, ám Márk az eldugult a mosogató javítása közben észreveszi, és kitalálja, hogy honnan fúj a szél.
 


Mikor reggel Dia rájön, hogy semmit nem tanult az aznapi szintfelmérő dolgozatra, körül udvarolja Lutzot és Vityát, hátha ők kihúzzák a csávából. Lutz később odaadja neki a megoldásokat, mire Dia hálából szenvedélyesen megcsókolja. Később, az esti bulin azonban elhárítja Lutz közeledését, Vityához viszont vonzódni kezd.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók