KERESÉS search-close

Tamás Szofinak: „Nem lehet közös gyerekünk…”

szerző:
2019.06.24. 22:40

Szofi és Tamás ellátogattak a lombik klinikára. Laura összeveszett Matyival. Dia megpróbálta elcsábítani Vityát.

Tamás elhatározza, hogy mindent bevall Szofinak. Ám amikor Szofi megható szerelmi vallomást tesz neki, Tamást egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy most legyen őszinte vele. Kötelességtudatból Tamás összeszedi magát, és a gyerekvállalás mellett dönt. Mikor nem sokkal később Tamás elmegy Szofiért, mert a lombik klinikán van időpontjuk, Flóra megbántva közli Tamással, hogy kettőjük között végérvényesen vége mindennek.
 


Mikor Laura reggel meghallja, hogy Matyi egy modellt keres mára egy kozmetikai fotózásra, mindenáron meg akarja szerezni magának a munkát. Rábeszéli Matyit, hogy vigye őt is magával a fotózásra, de a megrendelő nincs elragadtatva Laurától. Mikor Laura később szemrehányást tesz Matyinak, amiért a fiú nem állt ki mellette, a srác a szemére veti, hogy csak akkor kedves vele, ha remélhet cserébe valamit.
 


Vitya és Zsani összevesznek, amikor a lány arra kéri Vityát, hogy még várjanak a szex-szel. A pár a kárörvendő Dia szeme láttára veszik össze, ami után Zsani sírva elmegy. Később Dia rámászik Vityára, a kis légyottjukat azonban megzavarják. Később egy újabb buli alatt Vitya számára még világosabbá válik, hogy Diának csak a szórakozás számít, így míg Dia Bencével bulizik tovább, ő elmegy kibékülni Zsanival.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való