KERESÉS search-close

Szofi Tamásnak: „Gyereket akarok tőled…”

szerző:
2019.06.14. 22:40

Tamás hazatért. Laura féltékeny lett Evelin Dávidtól kapott ajándékára. Karesz napok óta nem hallott Belláról.

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén szenved, Tamás hazaérkezik Szofihoz, aki rögtön észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ám Tamás egy kifogással elmenekül a helyzetből és Joe-tól kér tanácsot. Tamás elmondja Joe-nak, hogy még mindig nem tudott dönteni. Hazaérve Szofi könnyek között elmondja Tamásnak, hogy igazából eldöntötte, hogy gyereket akar…
 


A szerelmes Evelin reggel fülbevalót kap Dávidtól ajándékba. Laura azonban véletlenül megtalálja a fülbevalót és féltékenységi rohamában elteszi azt. Amikor Evelin nem találja a fülbevalóit és megtudja, hogy Laura járt a lakásban, rögtön dühösen elindul hozzá. A két nő között elszabadul a vita, amikor Laura lehúzza a vécén Evelin fülbevalóját. Evelin erre dühösen megpofozza Laurát, amitől ő maga is nagyon ledöbben.
 


Karesz reggel nagyon aggódik, mivel Bella már napok óta nem jelentkezett nála. Amikor Karesz végül rátalál, ledöbben, mivel a lány láthatóan teljesen jól van és a barátaival lóg. Mikor Karesz számonkéri rajta az eltünését, Bella nevetségessé teszi Kareszt a barátai előtt. Amikor Bella később magától értetődően megjelenik a lakóhajón, hogy további számokat vegyen fel Karesszel, egy hatalmas vita bontakozik ki kettejük között.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való