Műsorújság
RTL Most

Szofi Tamás beleegyezése nélkül fogadta be Flórát a lakásukba

Flóra aggódott az apja miatt. Joe megtalálta álmai motorját. Boldizsár keresztbe tett Bencének.

Amikor Flórának az az érzése támad, hogy Tamara hajvágás közben flörtöl az apjával, hisztisen reagál. Tamara megérti és biztosítja Flórát arról, hogy ő csak barátkozik Arnolddal, mert jól megértik egymást. Flóra bevallja Tamarának, hogy igazából nem is érti magát, mert aggódik az apjáért, hogy magányos. Biztos benne, hogy még mindig szenved Flóra anyjának halála miatt. Azóta nem került közelebb más nőhöz. Később Flóra meglepetés látogatása az apjánál katasztrófába torkollik…
 


Joe meglátogatja a haverjait a műhelyben. Amikor felfedezi álmai Harley-ját az egyik sarokban és megtudja, hogy senki sem tudja beindítani, teljesen odáig van. Joe-nak sikerül beindítania a motort, de közben teljesen elfeledkezik arról, hogy Dávid beszélni akart vele. Joe-nak az az ötlete támad, hogy kibéreli a helyet és motoros műhelyt fog nyitni! Lelkesen beavatja a lakótársait az új tervébe, közben azonban nem veszi észre Dávid csalódottságát, aki a saját terveiről akart beszélni apjával.
 


Bence dühös, mivel Boldizsár kisütötte azt a disznóbőrt, amire neki tetoválnia kellett, hogy aztán bemutassa Krisztiánnak. Krisztián nem veszi be Bence magyarázatát és büntetésként rajzolásra ítéli őt. Ebédszünetben Bagoly meglátogatja őt a szalonban, hoz neki egy új bőrdarabot, de Krisztián dühös lesz, mivel Bence nem követte az utasításait. A feldúlt Bence rajzol egy karikatúrát Krisztiánról, amit véletlenül a szalonban felejt. Amikor késő este Krisztián berendeli Bencét a szalonba, a fiú biztos benne, hogy végleg mindent elszúrt.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók