Műsorújság
RTL Most

Szofi fegyverszünetet ajánlott Flórának

Szofi fegyverszünetet ajánlott Flórának. Dia manipulálta új barátait. Karesz idegeskedett a Hősök-kel való találkozója miatt.

Szofi teljesen ki van készülve az örökös harc miatt Flórával. Bár még mindig nem tud megbocsátani Flórának és Tamásnak, fegyverszünetet ajánl nekik, hogy folytathassák végre a normál életüket. Flóra és Tamás szívesen beleegyeznek, Kinga viszont újra megpróbálja feltüzelni Szofit Flóra és Tamás ellen.
 


Dia beilleszkedett az új társaságába, de nem tud mit kezdeni azzal, hogy a Rómeó és Júlia színházi előadásában csak egy mellékszereplőt játszik. Ezért addig manipulálja a barátait, amíg meg nem kapja a főszerepet. Zita megtudja ezt és elviselhetetlennek tartja, hogy Dia már megint ennyire a középpontba akar kerülni és ezért kihasznál más embereket. Felvilágosítja Dia új barátait, hogy milyen is Dia valójában, miket mondott róluk, a hátuk mögött, ami eléggé felháborítja a csapatot.
 Közeledik Karesz találkozója Hősökkel, ami miatt elég idegesnek érzi magát. Amikor hirtelen még az is kiderül, hogy neki kell vigyáznia Tedire, akkor Karesz fejében eluralkodik a káosz és totál ciki helyzetbe hozva magát, elfelejti magával vinni a laptopja töltő kábelét a száma lejátszásához. A fiúk nem tudják kivárni, amíg Kareszhez megérkezik a felmentő sereg (hogy elvigyék a gyerekét és a kábelt meghozzák), de nem is utasítják el a fiút, lebegtetik annak a lehetőségét, hogy esetleg együtt dolgozzanak.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók