Műsorújság
RTL Most

Szofi a gyermekvállalás árán mentheti meg a fodrászatot

Tivadar Szofi segítségét kérte. André tovább provokálta Orsit. Zita visszautasította Diáékat.

Szofi reggel még határozottan úgy érzi, hogy valóban eljött a gyermekvállalás ideje. Ám betoppan Tivadar, és arra kéri, hogy segítsen meggyőzni Flóra apját, hogy az finanszírozza a fodrászat átalakítását. Szofi kelletlenül áll rá a dologra, de aztán a megbeszélés során igencsak elemében érzi magát. Lelkes hozzáállása hamar ráébreszti arra, hogy a saját üzletről továbbra sem akar lemondani. Végül rászánja magát, hogy újra gondolkodási időt kérjen Tamástól.
 


Orsi kivan a tegnapi buli miatt, Andrét viszont szórakoztatja a lány féltékenysége. Bencének nem tetszik, ahogy André kihasználja Orsit, de André lenézően beszól Bencének. Eközben Bori és Adri aggódni kezdenek Karoláért, amiért túlságosan hasonlított a buliban régi önmagára.
 


Dia csalódottan veszi tudomásul, hogy Zita nem velük akar bulizni, hanem Tibivel, egy egyetemista sráccal. Dia, Vitya és Lutz úgy döntenek, hogy Zitát nem hagyják magára az unalmas Tibivel és annak még unalmasabb barátaival, úgyhogy robbantják a szerintük dögunalom kollégiumi partijukat. Zitának kínos a barátai viselkedése, és összeveszik velük. Amikor azonban Diáék lelépnek, észreveszik, hogy Tibi zaklatja Zitát.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók